Konsultchef

Business & Consultant manager

Är du redo att ta nästa steg och utvecklas som Business and Consultant Manager inom Tech? Under 2 år har Qrios IT gjort en stark tillväxtresa från 0 till 70 konsulter av olika Tech-profiler och ser nu fram emot att fortsätta resan tillsammans med dig. Orios IT är ett specialiserat konsultbolag inom Tech och är en del av Pooliakoncernen som fokuserar på att anställa de bästa konsulterna inom Tech. Tycker du att nedan annons låter intressant så ser vi fram emot att få höra mer från dig!

Om tjänsten

Hos oss på Qrios IT erbjuds du ett omväxlande arbete med stort eget ansvar och en atmosfär som andas kompetens och engagemang. Du kommer att tillhöra ett team som arbetar dedikerat med våra olika konsultlösningar inom bl.a Front och Backend-utvecklare, testare, arkitekter, DevOps m.m. Din roll innebär att du självständigt driver rekryteringsprocessen för dina uppdrag hela vägen från start till mål för att därefter ha personalansvaret för ditt team. Du kommer att arbeta i nära samarbete med övriga teamet där vi tillsammans ser till att driva vår verksamhet framåt. Förutom rekryteringsarbetet kommer du även att vara en del i vårt arbete med nätverksträffar, kund- och konsultaktiviteter samt employer branding.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Rollen som Business & Consultant manager innebär i huvudsak att du har ansvar för hela anställningsprocessen av nya konsulter, ledarskap och personalansvar för ditt team och affärsutveckling av befintliga samt nya kunder. Tillsammans med ditt team kommer du vara med i utvecklingen av nya strategier och affärsplaner för Qrios IT. Vidare så kommer du att ha många kontaktytor både internt på Qrios, inom hela Pooliakoncernen och självklart även externt med våra kandidater och kunder. Som Business and Consultant Manager kommer du att ha flera processer igång parallellt och arbeta strategiskt.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en relevant utbildning, förslagsvis inom IT eller HR, samt 1-3 års erfarenhet av liknande arbete. Som person är du social, tävlingsinriktad, strukturerad och har en känsla för service och ledarskap. Rollen ställer höga krav på flexibilitet och din förmåga att prioritera och ta beslut. Vi jobbar ofta mot utmanande tidsplaner där din lösningsorienterade ådra sätts på prov. För att trivas hos oss har du ett starkt driv och söker en roll med stort eget ansvar men samtidigt en stark teamkänsla!

Om verksamheten

På QRIOS jobbar nyfikna experter inom IT, Life Science och Engineering. Vi är ett konsultföretag som är starkt inspirerade av de som aldrig slutar leta efter nya lösningar. Vi älskar vårt team och är stolta över att få arbeta med de bästa inom Tech. Som vi säger, QRIOS MINDS GO FURTHER. Läs gärna mer på http://www.qrios.se.

Du kommer att bli en del av ett ambitiöst team som drivs av att jobba hårt, samtidigt som man har roligt på jobbet och strävar efter en positiv laganda. Tjänsten är placerad på Qrios ITs kontor på Valhallavägen. Du kommer erbjudas en konkurrenskraftig lön samt bonusmodell, individuell onboarding och utveckling samt möjligheten till att jobba på en hybrid arbetsplats. Work life balance!

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till Jennifer Nilsson. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
4 juli
Sista ansökningsdag
12 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
64339