Advokat

Brottsmålsadvokat till Mirlex Advokatbyrå i Göteborg

Om tjänsten

Just nu söker vi dig som jobbar som brottmålsadvokat till vår kund i Göteborg.

På Mirlex Advokatbyrån är vi två advokater och fem biträdande jurister samt två admin och 1 verksamhetsansvarig med särskild kompetens inom migrationsätt, vårdnadsmål, brottmål, socialrätt och tvister.

Vi bedriver verksamhet med kontor i Nyköping, Solna, Göteborg, Uppsala och Örebro. Samtliga av våra anställda arbetar gränsöverskridande mellan våra städer.
Vi expanderar vår verksamhet och söker nu advokater som har särskild erfarenhet av brottmål som försvarare till Stockholm och Göteborg.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Arbetet innebär allt från rättslig rådgivning till handläggning av egna ärende med processer i domstol samt mentor för biträdande jurister.

Vem är du?

Du har en välutvecklad kommunikationsförmåga, har ett gott omdöme och är utåtriktad och trygg i din roll som advokat. Arbetet ställer höga krav på leverans, vilket förutsätter att du är driven, ansvarstagande samt har en god förmåga att självständigt prioritera och organisera ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och lämplighet.
Du har även en mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift.

Erfarenheter av att processa i domstol.
Erfarenhet av arbete inom andra rättsområden än brottmål.
Svensk juristexamen och att du tidigare arbetat på advokatbyrå eller har annan likvärdig erfarenhet.

Vi ser gärna att du har en egen klientstock.

Om verksamheten

Mirlex Advokatbyrå är en allmänpraktiserande advokatbyrå med inriktning på humanjuridik. Vi har kontor i Göteborg, Stockholm, Örebro, Uppsala och Nyköping. Vårt viktigaste fokus är att företräda våra klienter och deras intressen på bästa möjliga sätt. Mirlex Advokatbyrå står för hög juridisk kompetens. Våra ledord är professionalitet, tillgänglighet och engagemang. Med ett ombud från Mirlex Advokatbyrå kan du känna dig trygg!

Vi erbjuder bra anställningsvillkor och har möjlighet att erbjuda helt fast lön/ fast plus provision eller endast provision.

Låter detta som en spännande möjlighet? Tveka inte inför att skicka in din ansökan redan idag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Mirlex Advokatbyrå med Poolia juridik. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Li Hedström på telefonnummer 070-377 48 30

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
1 maj
Sista ansökningsdag
9 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
70488