Redovisningsansvarig

Bolagsekonom med arbetsledaransvar till fastighetsbolag i Solna

Om tjänsten

Nu söker vi dig, en erfaren och engagerad redovisningsansvarig som vill hitta en bra arbetsplats. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Företaget sitter i ljusa och fräscha lokaler med egna rum. Bolaget finns i Solna med bra kommunikationer och möjlighet till parkering. De satsar mycket på personalen i form av hälsa och motion med friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. De har också ett eget gym för våra medarbetare. Inom företaget tycker de att det är viktigt med regelbundna aktiviteter och konferenser för att bibehålla och utveckla en bra teamkänsla.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som redovisningsansvarig ingår du i ekonomi- och finansavdelningen som består av 6 engagerade medarbetare. Du får bolagsansvar för moderbolaget, 12 dotterbolag och rapporterar till Ekonomi- och finanschefen. Du kommer även ha ett arbetsledaransvar för 3 personer varav två är ekonomiassistenter.

I rollen ingår huvudsakligen:

– Bokslut och årsredovisning
– Delårs- och månadsrapporter
– Arbetsledning
– Redovisningsregler och rutiner/processer
– Ansvar för ekonomihandbok
– Bolagsdeklarationer
– Fastighetstaxering och fastighetsskatt
– Adjungerad i styrelse för golfverksamheten
– Rapportering till SCB
– Löpande redovisning
– Momsredovisning
– Övrigt förekommande arbetsuppgifter

Vem är du?

Du har universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi med minst 7 års dokumenterad erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Du har stor erfarenhet av att självständigt upprätta bokslut och årsredovisning. Meriterande är även kunskap inom fastighetsbranschen såsom fastighetsmoms och avskrivningsregler (K3).

Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper. Du är prestigelös, självgående, noggrann och strukturerad. Framför allt är det viktigt att du vill samarbeta och ha roligt i en varm och familjär arbetsmiljö.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
12 februari
Sista ansökningsdag
3 mars
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
70631