Produktutvecklare

Barnläkare till Moment BUMM i Vällingby

Moment BUMM i Vällingby förstärker nu sitt team med fler Barnläkare. Är du specialistläkare i barn- och ungdomsmedicin och lockas av en verksamhetskultur som kännetecknas av omtanke och kunskap? Trivs du som bäst i en verksamhet som erbjuder stort inflytande, korta beslutsvägar och att tillsammans med kollegor arbeta för att bli en branschförebild inom sjukvård för barn och unga – då vill vi komma i kontakt med dig!

Om tjänsten

Moment BUMM i Vällingby är en Barn- och ungdomsmedicinska mottagning som öppnades i oktober 2020 på uppdrag av Region Stockholm. Verksamheten bedrivs i en representativ nyrenoverad lokal i K-märkt fastighet vid Vällingbyplan.

Vår vision är att skapa hälsa och rädda liv med omtanke och kunskap. Vi har ett unikt team av specialister bestående av barnläkare, barnpsykologer och barnsjuksköterskor som hjälper barn och ungdomar 0-17 år och där vi träffar våra patienter både på mottagningen och digitalt.

Vår spetskompetens är vår förmåga att erbjuda en sammanknuten vård där fysisk och psykisk hälsa och välmående går hand i hand. Utöver det medicinska basuppdraget bedriver vi utredning och behandling av ADHD, och erbjuder psykologstöd som del i vår specialistkompetens inom psykologi/psykiatri.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som barnläkare hos oss arbetar du tillsammans med ett barnmedicinskt specialistteam och ett flertal läkarkollegor med olika subspecialiteter.

– Tillsvidareanställning på heltid – 75 procent tjänst kan diskuteras
– Fasta arbetstider
– Ingen jour- eller helgtjänstgöring
– Kombinera arbete på plats och digitalt via länk
– Möjligheter att fokusera på ett begränsat inflöde av patienter
– Kompetenspeng varje år
– Konkurrenskraftiga villkor

Hos oss har vi dessutom en uppskattad tradition som innebär att du alltid är ledig på din födelsedag!

Vem är du?

Du är läkare och specialist i barn- och ungdomsmedicin. Flerårig erfarenhet som barnläkare och/eller tidigare arbete på BUMM är meriterande men inget krav. Du kan med fördel nyligen vara klar med din specialistutbildning – du är välkommen till oss för arbete tillsammans med erfarna kollegor.

Du drivs av att hjälpa barn och ungdomar att må bättre och nå hållbara resultat genom att med omtanke omsätta din specialistkunskap i handfasta råd och insatser.

Som person har du ett positivt förhållningssätt, är trygg i din roll och kan vara både uppgifts- och relationsorienterad. Du uppskattar och bidrar till en god arbetsmiljö och ständig utveckling av verksamheten. Du är van att arbeta effektivt i ett högt tempo – och alltid med barnens bästa i fokus.

Förstås ser vi gärna att du delar vår värdegrund:
– Vetenskapsförankring; vårt arbete utgår från en tydlig förankring i modern forskning och vetenskap. Våra medarbetare har gedigen kunskap och vidareutbildas kontinuerligt
– Värdeskapande; att göra skillnad på riktigt där våra insatser ska generera effekt värd det dubbla både för individen, familjen och samhället
– Utveckling; vi arbetar varje dag med att förbättra oss, utvecklas och alltid sätta våra patienters bästa i första hand. Efter att >10 000 patienter utvärderat oss vet vi att vi skapar långsiktig förbättring

Om verksamheten

Moment Barn & ungdom är en specialiserad del av Moment Hälsa och systerbolag till Moment Psykologi som grundades 2010. Moment har tre mottagningar, en i centrala Stockholm, en i Malmö och en Barn- och ungdomsmedicinsk mottagning i Vällingby som drivs på uppdrag av Region Stockholm. Idag består Moment av ett 60-tal medarbetare: psykologer, läkare, sjuksköterskor och administrativ personal. Vi tar kontinuerligt emot studenter, har VFU uppdrag för Karolinska universitetet, samt erbjuder ST och PTP tjänstgöring inom verksamheten.

Moment grundades med visionen att förbättra kvalitet, tillgänglighet och bemötande inom vårdsektorn. Moment Barn & ungdom hjälper barn och unga att må bättre och är engagerade för att göra skillnad i människors liv. Verksamheten välkomnar alla med omtanke och omsätter specialistkunskap i handfasta råd och insatser.

Den här rekryteringen görs i samarbete med Poolia och Karin Risberg, Senior Rekryteringskonsult. Välkommen att kontakta Karin om du har frågor kring tjänsten. Vi har löpande urval så tveka inte att visa ditt intresse redan idag!

Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig och varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
7 juli
Sista ansökningsdag
14 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65151