Administratör

Avtalshandläggare

Är du en administratör med erfarenhet inom avtalshantering? Har du dessutom vana av att arbeta med miljö eller infrastruktur? Då kan det här vara ett uppdrag för dig! Just nu söker vi nämligen en konsult som kommer att arbeta som avtalshandhandläggare hos Vattenfall för ett uppdrag på minst 6 månader. Tjänsten är på heltid och är med placering på huvudkontoret i Solna. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen kommer du att arbeta inom Vattenfall Services Nordic AB och tillhöra avdelningen Miljö och Tillstånd. Totalt arbetar cirka 20 medarbetare inom området och är placerade på olika kontor. Avdelningens främsta ansvar är hantering av avtal och tillstånd för nyanslutningsärenden och markupplåtelseavtal.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av deras tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Arbetsuppgifterna innebär att sköta tillstånd från kommun och länsstyrelse gällande bland annat strandskydds-dispenser, bygglov, rivningstillstånd, tillstånd för intrång i natur-/kulturreservat och vattenverksamhet. Det ingår även att hantera tillstånd från olika myndigheter och berörda organisationer samt polistillstånd och informationsbrev.

Vem är du?

Tjänsten kräver minst avslutad gymnasieutbildning samt tidigare arbetslivserfarenhet inom avtal- och tillståndshantering inom infrastrukturprojekt. Alternativt att du har vidare utbildning och en examen från högskola eller universitet med inriktning mot miljö eller fastighetsrätt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med infrastrukturprojekt och/eller har arbetat med fastighetsrättsliga frågor, plan- och bygglagen. Har du dessutom kunskaper i ArcGIS är det fördelaktigt. Som person är du strukturerad och serviceminded.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd som konsult hos Poolia men arbetar ute hos vår kund. Ansökan sker genom Poolias hemsida.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
14 januari
Sista ansökningsdag
28 januari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
55864

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.