Kvalitetssamordnare

Är du OneCo Networks nästa hållbarhetsstjärna?

För rekrytering söker vi en engagerad och driven hållbarhetsansvarig med ansvar för bolagets kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete (HSEQ). Då nuvarande kvalitetskoordinator går i pension efter lång och trogen tjänst, söker vi nu hans efterträdare. Här får du en god introduktion och möjlighet att gå parallellt för att lära dig arbetet under en övergångsperiod. Detta är en unik chans för dig som tillsammans med kompetenta medarbetare vill forma framtidens samhälle i en dynamisk och utvecklande roll.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på OneCo’s huvudkontor, mittemot centralstationen i Stockholm. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

OneCo Networks sätter säkerhet, hälsa och miljö på toppen av agendan. Som hållbarhetsansvarig har du en central roll i bolaget och rapporterar till HR-chefen.

Här kommer du att arbeta inom den svenska organisation och agera som ett direkt stöd till kunder, medarbetare, chefer och övriga intressenter. Du samordnar och utmanar hela företaget i systematiskt hållbarhetsarbete och driver aktivt förbättringsarbetet inom området. Du sätter mål, implementerar nyckeltal och följer upp utfall samt utbildar och ger stöd till alla delar av verksamheten. Det är du som, tillsammans med koncernfunktionen i Norge, tar fram och utvecklar policys, rutiner och processer som stödjer OneCo’s hållbarhetsarbete.

Några av de uppgifter du kommer att ansvara för är att:
• aktivt driva hållbarhetsarbetet inom OneCo framåt
• upprätthålla och utveckla ledningssystemen inom OneCo Networks
• delta i planering av och medverka i externa revisioner
• hantera inrapporterade olyckor och tillbud samt vara sammankallande för skyddskommittén
• implementera riktlinjer och processer med fokus på kvalité, miljö, hälsa och säkerhet
• medverka i anbudsarbete
• driva initiativ för att höja medvetandet och förbättra säkerhetskulturen både internt och hos underentreprenörer
• sammanställa och presentera hållbarhetsdata för kunder och ledningen

Rollen kommer innebära en del resor så flexibilitet och giltigt B körkort krävs.

Vem är du?

Du har ett stort intresse och är väl insatt i hållbarhetsfrågor och du får goda resultat genom ett tydligt och strukturerat arbetssätt. Du har en helhetssyn och är van att arbeta systematiskt och driva frågor både självständigt och tillsammans med kollegor. Vi ser att du har en relevant utbildning och några års erfarenhet inom området. Därtill är du välbekant med strukturen för ledningssystem och har drivit olika projekt. Du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift och kan hantera engelska väl i en arbetsrelaterad situation.

För att lyckas i rollen tror vi att du är kommunikativ och relationsskapande som person. Du trivs med att jobba nära verksamheten och har förmågan att entusiasmera och hantera samtliga nivåer i företaget. Vidare är du van att prioritera och finna lösningar på eventuella problem som uppstår. Dessutom är du prestigelös och trygg i din roll och utmanar dig själv och andra på ett konstruktivt sätt.

Om verksamheten

Vad har OneCo att erbjuda dig?

Här kommer du att bli en del av ett härligt gäng. Vårt huvudkontor är placerat på ett kontorshotell tillsammans med andra företag där frukost serveras varje morgon. I byggnaden finns även tillgång till ett gym som kan nyttjas fritt. Vi har ett flexibelt arbetssätt och möjlighet att arbeta delvis från distans finns.

Vi på OneCo erbjuder även friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, möjlighet att löneväxla till pension, ersättning för läkarvård och sjukvårdande behandlingar samt ersättning för receptbelagd medicin upp till högkostnadsskyddet. Vi har även rabatterade gruppförsäkringar som du har möjlighet att teckna och betala via löneavdrag.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan!

OneCo arbetar med integrerade tekniktjänster inom kommunikation, energi och IT. Vi kopplar upp både stad och landsbygd med höghastighetsbredband. Vi underhåller och bygger mobilnät. Vi ansluter intelligenta energiavläsare och installerar elbilsladdare. Och vi ser till att det finns mobil- och WiFi-uppkopplingar överallt där det behövs. Vi ansluter framtiden!

Läs mer om oss på http://www.oneco.se

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
24 november
Sista ansökningsdag
4 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
66351