Ekonomichef

Är du Green Storage nya ekonomichef?

Om tjänsten

Är du en driven ekonomichef som vill ta dig an nya utmaningar i ett bolag i som ligger i framkant? Trivs du i en företagskultur präglad av entreprenörsanda och stort engagemang? Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?

Följ med på vår spännande resa!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Vill du ta dig an en ledande roll i vår ekonomifunktion? Som ansvarig för bokslutet, rapporteringen till ägare samt kontakter med revisorer, myndigheter och banker, kommer du att spela en nyckelroll hos Green Storage. Det är en dynamisk organisation som inte bara värdesätter dina färdigheter utan ger dig också möjlighet att påverka och forma ekonomifunktionen, som är i ständig utveckling. Som ledare inom vår ekonomifunktion kommer du att spela en avgörande roll i att säkerställa att förvaltningen av våra ekonomiska resurser sker på ett effektivt och ansvarsfullt sätt samtidigt som hög kvalitet upprätthålls i alla delar av vårt arbete.

Teamet arbetar i en processorienterad miljö med nära samarbete mellan olika delar av koncernen. Du kommer att driva löpande projekt och processer tillsammans med övriga kollegor och externa partners. Dessutom kommer du att tillsammans med vår CFO få möjlighet att påverka strategiska beslut.

På Green Storage kommer du att få möjlighet att vara en del av ett spännande och innovativt team där din kompetens och passion för ekonomi kommer att uppskattas och uppmuntras.

Kontoret ligger i moderna lokaler på Kungsholmen med utmärkta transportmöjligheter och närhet till vatten och restauranger.

Vem är du?

Vi letar efter en ekonomichef med en akademisk examen inom ekonomi och minst 10 års dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du bör även ha minst några års erfarenhet som ekonomichef och goda redovisningskunskaper.

Personlighetsmässigt ser vi att du är prestigelös, kommunikativ och utåtriktad. Du är nyfiken och har en naturlig förmåga att samarbeta. Dessutom är du en initiativtagare med ett strukturerat arbetssätt och en passion för att skapa ordning och reda.

För att passa in i vår dynamiska miljö tror vi att du kommer från bolag med en entreprenöriell kultur och/eller har erfarenhet av tillväxt. Du är redo att ta dig an utmaningar med energi och entusiasm. Hos oss på Green Storage kommer du att få möjlighet att utvecklas i en miljö där din kompetens och drivkraft uppskattas.

Vi vill att du ska vara en problemlösare och en möjliggörare. Du är inte rädd för att ta initiativ och driva förändringar när det behövs.

När det gäller din arbetsmiljö, tror vi att du kommer att trivas hos oss om du är van vid korta beslutsvägar och snabba förändringar. Vi är ett företag som inte räds att ta risker och prova nya idéer, och vi behöver någon som är lika flexibel och anpassningsbar som vi är.

Har vi fångat ditt intresse? Har du frågor gällande kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Li Hedström på 070-377 48 30 eller li.hedstrom@poolia.se Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten

Green Storage, trendbrytaren inom self-storage, har etablerat en stark marknadsposition genom en innovativ operativ modell. Genom att fullständigt digitalisera kundresan har vi skapat en högeffektiv plattform som samtidigt upprätthåller hög produktkvalitet och tillgänglighet. Våra kunder upplever smidigheten i att använda sin mobil som nyckel, oberoende av antalet förråd de använder.

I slutet av 2023 omfattar vår portfölj 43 properties och vår tillväxt fortsätter i takt med att vi hittar bra fastigheter. Med en fortfarande outnyttjad marknadspotential expanderar vi på ett ekonomiskt hållbart sätt för att möta växande behov.

Vår affärsmodell fokuserar på att hitta enkla och smarta lösningar som fungerar i stora skala. Med 17 000 kunder får vi snabbt avkastning på vidare automatisering och bättre verktyg. Vårt konsekventa val av standardiserade lösningar och begränsade valmöjligheter förenklar våra processer. Det gör att vi kan fortsätta växa utan att märkbart öka vår administrativa kostnad.

Vår unika position som både utvecklare, ägare och förvaltare av fastigheter möjliggör fullständig vertikal integration med verksamheten. Detta gör oss lite speciella och grymt kunniga inom vår verksamhet.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
14 mars
Sista ansökningsdag
30 april
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
70951