Redovisningskonsult

Är du en kunnig redovisningskonsult? Välkommen till Account Factory!

Är du full av energi, kreativ och en duktig relationsbyggare? Tar du eget ansvar, gillar du att driva, utreda och effektivisera? Kort och gott, är du den Redovisningskonsult vi söker? Account Factory sitter i fräscha lokaler i Täby och är den papperslösa redovisningsbyrån där man arbetar i team med kunderna mot fasta priser. Modellen är framgångsrik vilket föranleder fortsatt expansion. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I tjänsten ingår täta kontakter med övriga medarbetare i teamet och löpande kontakter gentemot företagets kunder, vilket inkluderar både Aktiebolag och Enskilda firmor. Dina arbetsuppgifter är löpande bokföring, skattedeklarationer, avstämningar, bokslut, årsredovisningar, inkomstdeklarationer samt rådgivning.

Vem är du?

Vi ser gärna att du är noggrann och kan följa uppsatta rutiner, samtidigt som du kan se helheten. Självklart har du ett brinnande intresse för siffror, redovisning och gillar kundkontakter.

Du är antingen YH-utbildad inom redovisning eller annan relevant utbildning inom ekonomi. Vi ser det som meriterande om du har en längre erfarenhet som redovisningskonsult och har jobbat med komplexa frågor inom redovisning. Du är nyfiken på att utvecklas vidare, vill ha ett mer utåtriktat arbete och ha kontakt med kunder i en rådgivande roll.

Om verksamheten

Vi erbjuder dig:
Vi har 36 timmars arbetsvecka och vi jobbar faktiskt väldigt sällan över – tro det eller ej. För att lyckas med detta lägger vi stor vikt vid att jobba så effektivt som möjligt. Vi jobbar med interna sessioner flera gånger i månaden, för att alltid känna att vi ligger i framkant kunskapsmässigt.

Om Account Factory:
Account Factory grundades 2012 och jobbar främst mot mindre företag. Kontoret med dess 10 medarbetare är beläget i Täby i norra Stockholm. Vi är helt papperslösa och jobbar mot fasta priser där kunden alltid vet exakt hur nästa faktura ser ut och vad som ingår. Vi ansvarar gemensamt i teamen för våra kunder vilket för kunden innebär säkra leveranser och för dig som redovisningskonsult att du alltid har stöttning av dina kollegor.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
7 november
Sista ansökningsdag
28 november
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
55078

Gabriel Asp

Emily Knight

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.