Business Controller

Är du Business Controller eller verksamhetsutvecklare inom hälso- och sjukvård?

Har du god förståelse för företagsekonomi och ett brinnande intresse för verksamhetsutveckling? Är du en duktig rådgivare som är bra på att skapa förtroende och bygga långsiktiga relationer?

Vår uppdragsgivare är ett ledande företag inom privat tandvård samt hälso- och sjukvård befinner sig i en utvecklingsfas och söker nu en affärsmässig och coachande verksamhetsutvecklare. Bolaget har nyligen utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place to Work och erbjuder nu dig möjlighet denna nya spännande utmaning.

Företagets fina huvudkontor är beläget i centrala Stockholm.

Urval och intervjuer sker löpande, vissa tjänsteresor ingår, välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I tjänsten fungerar som en rådgivare och bollplank gentemot ett flertal verksamhetschefer inom privat hälso- & sjukvård som bedrivs på mottagningar runt om i landet. Du stöttar bolagets verksamhetschefer inom ekonomi- och verksamhetsrelaterade frågor och du medverkar till att utveckla förstklassiga vårdverksamheter. I tjänsten rapporterar du till regionansvarig.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

– Agera som ett coachande stöd till verksamhetschefen och ledningsgrupperna avseende verksamhetsutveckling, effektiviseringar, nyinvesteringar och verksamhetsförändringar.
– Aktivt delta i budgetprocessen för ett flertal verksamheter och stötta verksamhetschefer i uppföljning och analys av verksamhetens resultat samt utarbeta förslag till förbättringar
– Medverka vid överlåtelser/övertaganden av verksamheter och vara delaktig i arbete med värdering av verksamheter samt ingå i olika projekt

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk examen gärna med inriktning företagsekonomi/finansiering eller organisation/ledarskap. Du har du minst några års praktisk erfarenhet antingen som företagsrådgivare inom bank/finans alternativt från en roll som Business Controller eller Managementkonsult inom hälso- och sjukvård. Meritererande är om du har erfarenhet av att ha arbetat gentemot entreprenörer alternativt själv drivet eget företag, gärna i en roll där du stöttat i det finansiella och/eller organisatoriska frågor.

För att lyckas i tjänsten som verksamhetsutvecklare är det viktigt att du bidrar med ett affärsmässigt perspektiv och att du har god förmåga att bygga relationer och vinna förtroende. Rollen är rådgivande och därför är det viktigt att vara lyhörd inför behoven inom respektive verksamhet samt vara pedagogisk och tydlig.

Om verksamheten

Rekrytering till ledande bolag inom privat tandvård, och hälso- och sjukvård.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
21 januari
Sista ansökningsdag
6 februari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
67337

Emilia Sehlin