Projektledare

ApoEx söker junior projektledare

Vill du arbeta som projektledare i en miljö som präglas av driv, nytänkande och inställningen att ingenting är omöjligt? Tycker du om att ta ansvar och har ett intresse för affärsutveckling? ApoEx söker nu en självgående projektledare som vill vara med på vår fortsatta framgångsresa.
ApoEx AB har på 9 år vuxit till över 5 miljarder i omsättning. Vi fokuserar på varuförsörjning till privat och offentlig vård. ApoEx har framförallt vunnit kunder och uppdrag genom ny, effektiv, logistik och egenutvecklade IT-lösningar. ApoEx IT-lösningar används både internt, för att skapa effektivitet, och externt, för att underlätta för kunder och erbjuda nytänkande lösningar. Idag är vi cirka 400 medarbetare.
Tjänsten som Projektledare är på heltid och placerad på ApoEx huvudkontor i Stockholm. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi intervjuar och presenterar kandidater löpande

Om tjänsten

Du kommer att vara en del av företagets projektkontor (PMO, Project Management Office) och som projektledare ansvarar du för att nå projektens mål, budget, tidsplan och resursmål. För en person utan längre projektledarerfarenhet finns möjligheten att initialt arbeta som delprojektledare. Du kommer att arbeta enligt ApoEx projektmetodik och som projektledare är du med från början av projektet och behöver förstå verksamhetens behov och kunna driva igenom projekt oftast med kravställning mot vår interna IT-utvecklingsavdelning. Projekten varierar men kan handla om nya tjänster som ska skapas och implementeras, nya kundavtal, verksamhetsförbättringar och nya myndighetskrav som vi behöver anpassa oss för.
Arbetsuppgifter:
– Projektleda projekt
– Vara delansvarig för PMO, dvs att bereda, koordinera och följa upp projekt inom ApoEx projektportfölj
– Säkerställa att dina egna projekt följer vår projektprocess
– Säkerställa ekonomisk uppföljning och dokumentation av projekt och projektportföljen
Resor inom Sverige kan förekomma.

Vem är du?

Vi söker dig som har en högskoleexamen inom relevant område och minst tre års relevant arbetslivserfarenhet. Du talar och skriver flytande svenska och engelska och har goda IT-kunskaper och goda färdigheter i Google Apps eller MS-Office
Vidare är det mycket meriterande om du har erfarenhet att arbeta i en liknande organisation med liknande projekt. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med affärsutveckling, innovation och kan omvandla/utmana verksamhetens behov till IT-krav. Samt har ett genuint intresse för affärsmannaskap, affärsutveckling och effektiva processer med korta ledtider.

På ApoEx trivs drivna, öppna personer som har ett personligt ledarskap och vi söker dig som är en naturlig ledare som trivs i en roll där kommunikation, lyhördhet och samarbete är i fokus. Du har förmåga att skapa och behålla givande arbetsrelationer både externt och internt. Att agera lösningsfokuserat faller sig naturligt för dig och du sprider energi och kunskap vidare i teamet och arbetar för att vi tillsammans ska nå våra mål. Vidare arbetar du strukturerat och har förmåga att självständigt kunna driva och koordinera projekt av olika komplexitet.

Om verksamheten

ApoEx grundades 2010 i syfte att förenkla och förbättra vården. Sedan dess har vårdföretag inom privat och offentlig sektor valt ApoEx som sin strategiska partner avseende försörjning av läkemedel och förbrukningsmaterial. Verksamheten kännetecknas av kunddriven innovation och attityden att ingenting är omöjligt. Vill du utvecklas med oss?
Läs mer om ApoEx på http://www.apoex.se

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
23 januari
Sista ansökningsdag
16 februari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
55455

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.