Redovisningskonsult

Affärsmässig senior redovisningskonsult till ECIT

Är du en erfaren ekonom och söker nya utmaningar? Vill du arbeta på en hybrid arbetsplats? Har du ett intresse för digitala processer och smarta IT-lösningar? Då kan den här utmaningen vara rätt för dig.

Om tjänsten

Vi är ett familjärt och stabilt företag som växer kraftigt genom förvärv och organisk tillväxt. Därför söker vi nu en senior redovisningskonsult till vårt kontor i Stockholm.

Som redovisningskonsult på ECIT kommer du att arbeta med en mängd spännande företagare i olika branscher och med olika bolagsformer. Arbetet är omväxlande, ansvarsfullt, självständigt och väldigt utvecklande. Du ingår samtidigt i ett team där gemenskapen är hög och där alla hjälps åt och stöttar varandra i arbetet, med kunskap och en god arbetsmiljö.

Du kommer att få arbeta brett inom redovisning med arbetsuppgifter såsom löpande redovisning, avstämningar, bokslut, årsredovisningar och deklaration. För oss är vardaglig rådgivning att stötta kunden med det lilla extra, det vi ser i siffrorna, eller saknar i dem, som ger ett mervärde och skapar handlingsfrihet för kunden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du är ansvarsfull och håller en hög servicenivå för att du brinner för att skapa värde för kunden. Du är en strukturerad, noggrann och analytiskt lagd person som har en ambition att göra allt rätt utan att fastna i detaljer. Du är proaktiv och har god samarbetsförmåga där du trivs med att arbeta i team och ser värdet i att leverera med god kvalitet. Vidare trivs du med att ta eget ansvar, jobba självständigt, delta i utvecklingsprojekt och stötta kollegor utifrån din specialistkompetens. Konsultrollen innebär även krav på stor förmåga till att ta ansvar.

Vem är du?

Vi söker dig som har arbetat självständigt några år med löpande redovisning, bokslutsarbete och rapportering samt gjort årsbokslut och inkomstdeklarationer för både större och mindre svenska och internationella företag som har sin verksamhet i Sverige.

Du känner dig trygg med att arbeta i olika systemmiljöer och förstår regelverk inom området redovisning (K3). Dessutom har du goda kunskaper i svenska och engelska.

Meriterande är om du har en ekonomisk utbildning, antingen från gymnasium eller KY-utbildning, högskola, universitet eller motsvarande. Har du också mycket goda kunskaper i Excel samt erfarenhet av koncernredovisning och flera olika affärssystem är det också meriterande.

Om verksamheten

ECIT är ett av Nordens största teknik och ekonomi företag med 2500 anställda och över 3 miljarder i omsättning. Vi har samlat allt kunden behöver inom ekonomi, lön, IT och affärslösningar på ett ställe, och arbetar varje dag för att göra det enklare för våra kunder att driva företag.

Entreprenörskap är viktigt för oss och du träffar en partner oavsett vilket kontor du besöker. Vi tror att lokal kunskap, engagemang och närvaro är viktigt för att skapa en engagerande arbetsmiljö och för våra kunders framgång.

Vi har ett starkt fokus på medarbetarutveckling och det finns goda möjligheter att förverkliga dina karriärsmål hos oss. Sedan starten 2013 har vi vuxit till en koncern med kontor i 10 länder i Europa. ECIT är fortfarande ett ungt företag med stora tillväxtambitioner och som medarbetare hos oss får du vara med på den spännande resan.

Vår företagskultur präglas av våra värderingar: Integritet, Mod, Öppen kommunikation och Entreprenörskap. På ECIT använder vi våra värderingar för att uppnå våra strategiska mål. De fungerar som vår riktlinje och vägleder oss i både stora och små val.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
20 november
Sista ansökningsdag
31 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
69565