Jurist

Advokat eller erfaren jurist med processinriktning

Letar du efter en ny spännande roll med stort eget ansvar?

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Arbetet är mycket varierande och utvecklande. Du kommer att arbeta självständigt med tvistelösning och processföring i domstol. Du kommer att möta människor från många olika bakgrunder, i livets alla skeden, för att ge dem tillgång till rättslig prövning och tvistelösning.

Du kommer att arbeta med eget klientansvar. Vi söker därför dig som har en god förmåga att bygga och vårda egna klientrelationer. Vidare har du ett starkt engagemang och driv. Det är viktigt för oss att du tidigare visat prov på företagsamhet. Du kommer att arbeta med rådgivning inom många rättsområden och vi värdesätter därför breda kunskaper och erfarenheter.

Som anställd hos Vernia Advokatbyrå kommer du att ha stort inflytande över ditt eget arbete.

Vem är du?

Du har en svensk juristexamen och har erfarenhet av att vara självständig processförare i tvister inom privaträtten.
Du har minst ett par års arbetslivserfarenhet.
Du är ambitiös, lösningsorienterad, noggrann och engagerad i ditt arbetet med klienter. Vidare är du hjälpsam och bemöter andra på ett vänligt och respektfullt sätt.

Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift
Erfarenhet av arbete på advokatbyrå, domstol eller myndighet.
Erfarenhet av juridiskt arbete, processerfarenhet och arbete med egna klienter.

Om verksamheten

Vernia Advokatbyrå erbjuder rådgivning, tvistelösning och biträde inför domstolar och myndigheter. Vi arbetar med alla områden inom privaträtten.

Vernia Advokatbyrå är ett modernt tjänsteföretag i ständig utveckling. Genom att skapa goda förutsättningar för våra anställda bygger vi en långsiktigt stabil verksamhet. Vi sätter stort värde på att vara en öppen och jämlik arbetsplats präglad av mångfald och respekt för människors olikheter. Våra medarbetares idéer och erfarenheter är en viktig del av företagets framsteg.

I denna rekrytering samarbetar Vernia Advokatbyrå med Poolia juridik. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Li Hedström på 070-377 48 30.
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
1 juli
Sista ansökningsdag
5 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
71695