Administratör

Administratör till Vattenfall

Är du en administrativ stjärna och redo för nya utmaningar? Poolia söker en administratör / projektadministratör till Vattenfall. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i februari och pågår till november år 2020. Du är placerad på Vattenfalls trevliga kontor i Solna. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Om tjänsten

I din roll som administratör kommer du arbeta på Vattenfalls avdelning Security Vetting Unit som arbetar med säkerhetsprövningar. Du kommer att arbeta i projekt som är kopplat till granskning av säkerhetsklassad information gällande anställda, entreprenörer och konsulter. Vidare kommer du att ha många kontaktytor inom säkerhetsorganisationen samt HR, likväl som tillsynsmyndighet.

I rollen kommer du även att samla in och validera data i Excel.

Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och erfarenhet av att arbeta med administrativa uppgifter och gärna projektbaserat. Om du har arbetat eller varit i kontakt med Vattenfall är det meriterande.

Som person har du lätt att ta för dig och att du känner dig trygg i att aktivt själv söka upp information. Du trivs med att arbeta både självständigt som i grupp.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
3 december
Sista ansökningsdag
22 december
Referensnummer
55485

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.