Administratör

Administratör till Svetskommissionen

Är du en självgående administratör som vill arbeta i en teknisk branschorganisation som jobbar med standardisering, forskning och kompetensförsörjning? Gillar du engagerade kollegor, kunskap och samverkan? Till Svetskommissionen söker vi dig som är ansvarstagande och som kan bidra till effektivisering av de administrativa uppgifterna. I rollen kommer du att ha både nationella och internationella kontakter.

Tjänsten är placerad i centrala Stockholm. Sista ansökningsdag är 25 oktober, välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Svetskommissionen är en teknisk branschorganisation för fogande industri, här finns ett fantastiskt nätverk för teknik, forskning, information, utbildning och standardisering. Svetskommissionen är också ANB, Authorised Nominated Body, för de internationella svetsutbildningarna i Sverige. ANB Sverige är en egen verksamhet inom Svetskommissionen som granskar, godkänner och certifierar utbildare samt diplomerar elever som med godkänt resultat genomgått utbildning.

I din roll som administratör för ANB Sverige kommer du att ha kontakt med bland annat utbildare, elever, examinatorer och revisorer inom verksamheten. Du kommer även att ha regelbundna internationella kontakter.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att:
• Utfärda diplom och certifikat
• Hantera ansökningshandlingar från utbildare och elever
• Föra statistik över utbildare, utbildningar, diplom och certifikat
• Uppdatera hemsidan med information och kalenderposter
• Skapa faktureringsunderlag

Övriga arbetsuppgifter består av att bistå verksamhetsansvarig, skapa inlägg i sociala medier samt delta på mässor och event som representant för Svetskommissionen och ANB Sverige.

Vem är du?

Vi söker dig som har arbetat i en liknande administrativ roll och vi ser det som meriterande om du även har erfarenhet av att arbeta med utbildningssystem. Om du dessutom har kunskap eller intresse inom fogningsområdet så är det en stor fördel i rollen. Då verksamhetsområdet har både nationella och internationella kontakter krävs mycket goda kunskaper i engelska och svenska, både skriftligt och muntligt.

Verksamheten styrs av internationella riktlinjer vilket kräver noggrannhet och förmåga att följa rutiner inom det interna kvalitetssystemet likväl som det internationella. Vi ställer högra krav på dina personliga egenskaper. Som person är du självgående med en utvecklad prioriteringsförmåga tillsammans med ett strukturerat arbetssätt. Vidare har du en god förmåga att skapa samarbeten såväl internt som externt. Då Svetskommissionen strävar efter ständiga förbättringar ser vi gärna att du engagerar dig i de egna arbetssätten för att utveckla och förenkla processerna i riktning mot digitalisering.

Om verksamheten

Svetskommissionen grundades 1931 för fogningsteknikens utveckling i Sverige, på initiativ av Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA).

Svetskommissionens viktigaste uppgift är att verka för våra medlemmars intressen. Det finns många branscher med stort behov av kompetent personal och teknisk utveckling och för att fogningsområdet ska bli prioriterat krävs starka och samordnade insatser. Vi har omkring 400 medlemsföretag som arbetar med svetsning och sammanfogning. Dessa bildar ett nätverk med drygt 400 experter fördelade på ett 30-tal arbetsgrupper.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
16 oktober
Sista ansökningsdag
25 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
57714

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.