Administratör

Administratör till AB Blinkfyrar!

Vi söker nu dig med några års erfarenhet inom administration för ett konsultuppdrag hos AB Blinkfyrar! Som administratör kommer du främst att stötta en projektledare och en driftledare på plats med systemadministration. Uppdraget är baserat på kundens kontor i Tumba och är på heltid. Det sträcker sig över 6 månader med möjlighet till förlängning och start är omgående.

Låter det som någonting för dig? Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande.

Om tjänsten

Som administratör på AB Blinkfyrar blir du en del av deras projekt- och servicegrupp, som fokuserar på att hantera hela eller delar av totalentreprenader inom infrastruktur. Projektgruppens arbete inkluderar säkerhetsprodukter/fordonshinder, parkering, infartsskyltar, LED-displayer och drift- och underhållsavtal för trafiksignaler.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Bakgrunden till behovet av en administratör är ett stort antal projekt som gör att både projektledaren och driftledaren på plats behöver administrativt stöd. Som administratör kommer du både att stötta projektledaren på plats med systemadministration i form av återrapportering till kunder och fungera som stöd och backup för driftledaren, exempel på arbetsuppgifter:

• Rapportering av data i system
• Fakturering
• Hantera felanmälan
• Även andra administrativa arbetsuppgifter kan komma att förekomma

Vem är du?

Vi ser att du som söker har/är:

• Erfarenhet av liknande roll
• God systemvana
• Erfarenhet av att hantera fakturor
• Goda kunskaper i svenska och engelska

Vidare ser vi att du är noggrann och strukturerad, samt har ett flexibelt arbetssätt då arbetstiden fördelas mellan olika arbetsuppgifter. Du har även god samarbetsförmåga. Vi tror också att du kommer att trivas extra bra i rollen om du har ett teknikintresse.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
16 maj
Sista ansökningsdag
26 maj
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
71487