Projektadministratör

Administrativt projektstöd och projektkoordinator

Har du erfarenhet från projektadministration och projektledarstöd för större IT- och verksamhetsprojekt inom kommunal och/eller statlig sektor? Då är detta uppdraget för dig! Vi söker för ett fem månaders uppdrag till vår kund i Vällingby ett administrativt projektstöd och projektkoordinator med start i slutet av oktober. Låter det intressant? Ansök redan idag, urval och intervjuer sker löpande!

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna är främst att biträda bostadsbolagets interna projekt med koordinering och administration. Målet är att bidra till projektets framgång genom att vara ett aktivt stöd till projektledningen genom att hantera projektets administrativa arbetsuppgifter och uppdrag.

Vem är du?

Du har akademisk utbildning inom relevant område samt erfarenhet av att vara administrativt stöd till ledningsfunktioner. Vi ser även att du har erfarenhet från arbete i IT- och/eller verksamhetsutvecklingsprojekt.

Som person är du serviceinriktad och professionell i ditt arbetssätt. Du har en mycket god administrativ förmåga, är strukturerad och noggrann. Rollen innefattar flera kontaktytor vilket innebär att du måste ha en god samarbetsförmåga. Tydlig i såväl tal som skrift

Vidare är det meriterande om du har:
• Utbildning inom projektledning
• Erfarenhet från uppdrag kopplade till Stockholms Stads fastighetsbolag
• Erfarenhet från införande och byte av fastighetssystem för bostadsbolag
• Erfarenhet från arbete med IT-projekt inom Stockholm Stads outsourcade IT-miljö
• Erfarenhet från projektarbete enligt Stockholm Stads metoder och modeller

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
10 oktober
Sista ansökningsdag
20 oktober
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
54839

Emma Gustafsson

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.