Handläggare

Administrativ samordnare till KI på deltid!

Vi söker nu en administrativ samordnare till Institutionen för Neurobiologi, vårdvetenskap och samhälle på Karolinska Institutet. Tjänsten är en deltidstjänst på 40% med start i slutet på mars och förväntas pågå i nio månader. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Institutionen för neurobiologi, vårdvetenskap och samhälle (NVS) på Karolinska Institutet består av 7 sektioner och har c:a 500 anställda. Verksamheten bedrivs vid KI Campus Flemingsberg, och vid KI Campus Solna. På institutionen bedrivs utbildning på grund- och avancerad nivå, forskarutbildning samt klinisk och experimentell forskning inom institutionens olika ämnesområden. Den är även hemvist för det Strategiska Forskningsområdet i Vårdvetenskap (SFO-V).

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som administrativ samordnare är arbetsuppgifterna självständiga och omväxlande och består bland annat av:
• Administrera och följa upp verksamheten inom FiV (Forskarskolan i Vårdvetenskap)
• Skriva kallelser och protokoll
• Sköta ekonomirapportering, budgetering och uppföljning, inklusive upprätta avtal, betala ut arvoden och fakturahantering
• Arrangera möten, seminarier och internat
• Handlägga utlysningar och beslut
• Administrera resor, utlägg, inköp och beställningar
• Vara webbredaktör
• Sköta interna och externa kontakter
• Utföra allmänna administrativa uppgifter

Vem är du?

Vi söker dig som lägst har högskoleutbildning eller likvärdig utbildning och har tre års erfarenhet av administrativt arbete, företrädesvis inom statlig sektor. Vidare har du erfarenhet av arbete inom ekonomi, mycket goda tal- och skrivkunskaper i svenska och engelska samt goda kunskaper i Officepaketet och UBW/Agresso. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete på högskola/universitet, statlig myndighet eller övrig offentlig sektor.

Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och flexibel. För att lyckas i rollen som administrativ samordnare ser vi att du är initiativtagande, har förmågan att arbeta såväl självständigt som i grupp samt har god kommunikationsförmåga då du kommer att ha många kontaktytor.

Om verksamheten

Liksom du är vi på Poolia specialister inom Administrativa tjänster, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i dessa roller. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat små och stora företag, organisationer och myndigheter. Vi har erfarenhet av tillsättningar till både privat och offentlig sektor. Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
13 mars
Sista ansökningsdag
24 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
53015

Emma Gustafsson

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.