Administratör

Administrativ chefsassistent

Vår kund som är en statlig myndighet inom kultursektorn behöver temporär hjälp där man kommer att stödja olika utställningsprojekt och högsta ledningen med administrativa göromål. Uppdraget som är på heltid startar i början av september och löper till slutet av mars. Du kommer att alternera på tre olika arbetsplatser i centrala Stockholm. I undantagsfall kan arbete på lördagar och söndagar mellan kl 09:00 – 15:00 förekomma.

Om tjänsten

Du kommer att assistera högsta ledningen med bokningar, förberedelser av delegationer, sammanställning av rapporter och svara på inkommande mejl. Arbetet innebär att ta emot och registrera utställningsförslag via kundens funktionsmejl från interna och externa förslagsställare samt skicka mottagningsbekräftelser. Du kommer också att vara kundens kontaktperson till deras resebyråtjänst och boka resor och hotell. Du kommer också att boka möten och konferenser och delta på olika möten och konferenser och föra mötesanteckningar och justera och färdigställa dessa mötesanteckningar. Andra arbetsuppgifter är att uppdatera avdelningens intranätsida och koordinera olika personalaktiviteter.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att vara att sköta alla administrativa rutiner och att planera och samordna utifrån fastlagda rutiner och vara ett operativt stöd till ledningen och verksamheten. Arbetet innebär även att formulera brev, protokoll och dokumentation.

Vem är du?

Du har en gymnasieexamen och minst 3 års arbetslivserfarenhet som administratör/assistent och gärna på chefs- och ledningsgruppsnivå. Du har mycket goda kunskaper i MS Office och kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
12 juli
Sista ansökningsdag
22 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65227