HR Business Partner

HRBP till spännande bolag i Stenungsund!

Har du erfarenhet av brett HR-arbete och vill vara med på en spännande resa? Då har Poolia möjligheten för dig! Just nu söker vi en HR Business Partner till vår kund i Stengungsund! Tjänsten är ett konsultuppdrag med start 27 mars och sträcker dig fram till 15 augusti.

Sök rollen redan idag då intervjuer sker löpande!

Om tjänsten

I din roll kommer du att:

• Var en fullvärdig medlem i ledningsgruppen för den verksamhet du stödjer och arbeta nära tillsammans med ledare och andra stödfunktioner.
• Coacha och samarbeta med chefer och företagsledare för att lösa affärsutmaningar.
• Hantera de lokala arbetsrelationerna och skapa stabila och samarbetsrelationer med de lokala fackföreningarna.
• Vägleda ledare på alla nivåer i personalfrågor som arbetsrelationer och anställningslagstiftning, strategisk personalplanering och organisatoriska strategier, personalförmågor, talangbevarande och talangförvärv.
• Utföra praktiska operativa uppgifter och se till att självständigt driva och implementera beslut med hjälp av tillgängliga resurser.
• Leverera på HR-policyer, processer och praxis med fokus på ständiga förbättringar och förbättrat genomförande.
• Utför globala HR-uppgifter som kräver lokalt stöd.
• Implementera och leverera uppgifter och mål baserat på lokala Total Rewards-behov och i linje med vår Total Rewards-strategi.
• Hantera och leda definierade projekt för att driva ständiga förbättringar relaterade till vår People-strategi.

Tjänsten är baserad på i Stenungssund. Du kommer att ingå i ett nordiskt HR-team bestående av ett 25-tal engagerade, engagerade och samarbetsvilliga kollegor med hög standard som tror på laganda och omtanke om varandra.

Vem är du?

Du har en passion för människors utveckling, affärer och kultur och du besitter förmågan att se möjligheter där andra ser hinder. Du förstår organisatorisk dynamik och att affärsframgång härrör från verkliga teaminsatser, kontinuerligt lärande och genuint förtroende. Med din drivkraft för resultat och ständiga förbättringar föredrar du att arbeta i nära samarbete med de ledare du stödjer. Du gillar att bygga ditt nätverk internt och arbeta med olika intressenter över hela företaget, i Sverige och internationellt.

För att skapa mervärde i denna position behöver du kunna se helheten och omsätta den till konkreta aktiviteter och handlingar. Du är välorganiserad, kan hantera din arbetsbörda och har utmärkt kommunikationsförmåga. Du tror på dig själv och har en kan-göra-attityd. Du är en sann lagspelare och bidrar till en bra laganda. Du kan arbeta tillsammans chefer och ledare för att engagera och motivera organisationen. Du förstår hur hälsa och säkerhet och hållbarhet inte bara tillför värde till organisationen utan är kärnan i allt vi gör.

Vi ser att du har följande kvalifikationer:

• Kandidatexamen inom relevant område.
• Lång erfarenhet av arbete som HR-generalist, inklusive arbete med arbetsrelationer och kollektivavtal.
• HR-erfarenhet från en tillverknings-/blue collar-miljö.
• Förmåga att tala och skriva både svenska och engelska flytande.

Om verksamheten

Våra kunder inom hr är attraktiva arbetsgivare som letar efter högskoleutbildade personalvetare. Med en bredd över hela hr-området – allt från personalchefer och hr-specialister till rekryteringskonsulter och personaladministratörer – kan vi hitta en tjänst där du kan påverka din arbetssituation och nå ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu
Stad
Stenungsund
Publicerad
15 mars
Sista ansökningsdag
22 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
68042

Emilia Malm