Projektledare

Utvecklingsorienterad projektör / projektledare inom elnät

Staffanstorps Energi AB investerar nu 160 Mkr i att vidareutveckla bolagets elnät. Vi söker därför för tillsvidareanställning inom bolaget en proaktiv, ansvarstagande och utvecklingsorienterad projektör / projektledare inriktat mot elnät. Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid och tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid.

Vill du arbeta i ett investeringsintensivt bolag med höga ambitioner? Är du drivande, målmedveten, kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer? Vill du vara med på en spännande förändringsresa? Då har vi kanske ditt nästa jobb.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten

Du erbjuds en självständig och varierande tjänst med många kontaktytor både externt och internt. Du får en nyckelroll inom företaget; i vidareutvecklingen av elnätsinfrastrukturen och att realisera Staffanstorps Energis stora investeringsprogram på 160 Mkr.

Som projektör / projektledare kommer du att ansvara för projekt hela vägen från förstudie till projektavslut. Du får ett tydligt stöd av hela organisationen och förväntas självständigt driva dina ansvarsområden framåt. Du har ett ekonomiskt uppföljningsansvar för dina projekt.

Du kommer att arbeta nära elnätschefen och chefen för drift och underhåll, samt vara i kontinuerlig kontakt med våra distributionselektriker, entreprenörer, leverantörer, markägare, kunder och myndigheter.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara:

• Projektera nybyggnadsprojekt och ombyggnadsförslag samt förstärkningar av vårt eldistributionsnät
• Utföra beredning och detaljplanering av arbeten med tydligt dokumentationsunderlag som resultat
• Ansvara för beställning av utrustning, tjänster och entreprenader till dina projekt, med stöd av både elnätschef och chef för drift och underhåll
• Planera, styra, kalkylera och driva projekt till fastställd tid, kostnad och kvalitet
• Upprätta och förvalta relationer med kunder, entreprenörer, markägare och leverantörer

Tjänsten rapporterar till elnätschefen.

Vem är du?

Vi söker dig som troligen har en eftergymnasial utbildning från högskola/universitet eller YH/KY.

Vi tror att du minst har 3-5 års relevant erfarenhet av elnätsverksamhet. Vi är både intresserad av dig som idag jobbar på elnätsbolag och dig som arbetar som konsult inom elnätsområdet.

Du har tidigare erfarenhet av projektledning och förståelse för entreprenadjuridik. Som person är du kostnadsmedveten och har ett affärsmässigt förhållningssätt.

Du har förmågan att strukturera, prioritera och ta ansvar för dina ansvarsområden och mål. Vi söker dig som är en utvecklingsorienterad lagspelare som ser samarbete som en viktig del i arbetet och som vill vara delaktig i att skapa en trivsam arbetsplats. Vidare är du kommunikativ, förtroendeingivande, lyhörd och bra på att bygga och utveckla relationer.

Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska.

Körkort B krävs för tjänsten.

Om verksamheten

Staffanstorps Energi AB ingår tillsammans med Staffanstorps Kommunfastigheter AB och Staffanstorps Fibernät AB i koncernen Staffanstorps Centrum AB. Vi är ett mindre elnätsbolag som omsätter ca 60 MSEK per år. Vårt uppdrag att distribuera el inom Staffanstorps kommun med omnejd innebär att förse ca 7800 anslutningar med el, på spänningsnivåerna 0.4 – 20 kV. Elnätet består till 97 % av markförlagd kabel och har idag en väldigt hög tillgänglighet. Inom Staffanstorp distributionsområde sker en kraftig expansion av ny bebyggelse, med motsvarande utbyggnad av elnätet.

Läs mer på https://staffanstorpscentrum.se/energi/

Ansök nu
Stad
Staffanstorp
Publicerad
12 juni
Sista ansökningsdag
3 juli
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
64870