Projektledare

Commercial Project Manager

Är du intresserad av förnybar energi och vill vara med och säkra framtidens energi för kommande generationer? Har känsla för ledarskap och gillar att arbeta i team? Kanske är du utbildad inom ekonomi eller projektledning och/eller har erfarenhet från att arbeta inom dessa områden? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker just nu en Commercial Project Manager till ett välkänt IT-företag med placering i Solna. Konsultuppdraget är på heltid och pågår i 6 månader med start i augusti. Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande.

Om tjänsten

Som Commercial Project Manager leder du projekt som inkluderar budgetansvar, avtalshantering och intresse hantering och teamledning. Du kommer att arbeta för att säkerställa kundnöjdhet samt utföra fakturering i samarbete med redovisningsteamet. Som Commercial Project Manager kommer du att arbeta nära projektledaren för att på bästa möjliga sätt leda projektet samt med kunder och leverantörer i förhållande till projektet.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Ansvara för alla affärsrelaterade frågor i projektet, t.ex. leverans- och betalningsvillkor, lagar och direktiv, fakturering och hantering av fordringar
• Kontinuerligt utvärdera risker och möjligheter
• Ansvara för hantering av garantier och försäkringar
• Säkerställa och ansvara för projektets förberedelse, deltagande och framsteg tillsammans med våra kontrakts- och beställningshanterare
• Ansvara för att hålla deadlines och fullfölja beställningar

Vem är du?

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom företagsledning eller ekonomi samt erfarenhet av att arbeta med
ekonomi och affärsinriktad projektledning. Du har kunskap inom avtal och har god förhandlingsförmåga. Har du erfarenhet från förnybar energi och vindbranschen är det meriterande. Erfarenhet av Power BI, SAP, Impact, Excel och andra ekonomiska planeringsverktyg rekommenderas starkt. Flytande i engelska och svenska krävs, kunskaper i andra skandinaviska språk är meriterande.

Som person är du strukturerad, positiv och en lagspelare. Du har känsla för siffror och projektbudgetar. Dina starka kommunikationsförmåga bör lysa igenom från dag ett. Passion för förnybar energi och en känsla av vikten av att leda förändringen.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Solna
Publicerad
22 juni
Sista ansökningsdag
6 juli
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65000