Teknisk Support

Applikationssupport/Service Desk till Volkswagen Group Sverige

Vill du jobba med service och problemlösning i ett stort och händelserikt företag? Volkswagen Group söker efter sin nästa medarbetare till IT- och applikationssupporten i Södertälje. Det här är ett konsultuppdrag hos Poolia IT som startar så snart vi hittar rätt person. Tjänsten är på heltid och pågår fram till 31/12–2020 med chans till förlängning. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Du kommer bli del av ett team på 9 personer som arbetar med service inom IT och det applikationssystem/affärssystem som koncernen använder. Du blir anställd av Poolia IT och får en konsultchef som stöttar dig i din karriär. Arbete sker på plats hos Volkswagen Group i Södertälje.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som applikationssupport kommer du jobba med kundservice, problemlösning och samarbete för att hantera ärenden som kommer in till supporten. Du kommer att handlägga kvalificerade applikationsfrågor från kunderna gällande funktionalitet och integrationer. I stor utsträckning kommer du att arbeta med support av företagets säljsystem SAMS. När du får in ärenden som teamet inte kan lösa kommer du slussa vidare ärenden till 2:a och 3:e linan. Du kommer att ha direktkontakt med kunderna via telefon, mail, fjärrstyrning och kundportal. Arbetsuppgifterna kommer även att bestå av att skriva kunskapsartiklar till Volkswagen Group Sveriges Self Service portal, rådgöra med produktägare/systemägare/tjänsteägare, skriva felrapporter på buggar till utvecklingsavdelningen.

Vem är du?

Du som söker har god erfarenhet av applikationssupport eller motsvarande servicearbete som innebär kundkontakt. Du har goda kunskaper i Microsoft OS/Officepaket och har erfarenhet att jobba i ärendehanteringssystem. Vi ser även att du har en eftergymnasial utbildning inom IT eller motsvarande. För att lyckas i denna roll ser vi att du är ansvarsfull och serviceinriktad.
Övriga kvalifikationer för jobbet är obehindrad svenska i tal och skrift samt B-körkort.

Ansökan
Låter det här som din nästa utmaning? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vi går igenom ansökningar löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Om du har frågor kring Poolia, Volkswagen Group eller om tjänsten går det utmärkt att kontakta ansvarig rekryterare via mail eller telefon. Däremot tar vi inte in ansökningar via mail.
Välkommen till Poolia!

Ansök nu
Stad
Södertälje
Publicerad
14 januari
Sista ansökningsdag
26 januari
Referensnummer
55859

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.