Administratör

Administratör inom Fleet till stort välkänt bolag i Södertälje

Vi söker nu en noggrann och erfaren administratör för kunds räkning i Södertälje.
• Omfattning: heltid 8:00-16:45 måndag till fredag.
• Start: så snart som möjlig.
• Längd: tills vidare.
Du blir anställd av oss på Dreamwork men kommer att arbeta ute hos kundens nyrenoverade i Södertälje.

Vår kund är en medelstor organisation där varje medarbetare är viktig, samtidigt som den stora koncernen öppnar upp många möjligheter. Här finns gott om handlingsutrymme, och för den drivna och nytänkande finns alla möjligheter att få vara med att påverka.

Om tjänsten

Teamet för Fleet Administration inom avdelningen för Fleet Operations ansvarar för flera administrativa uppgifter för företagets fleet-kunder. Det inkluderar både de som endast har finansiering och de som har finansiering med administration. Teamet fungerar som en backoffice och har som huvudkunder större företag med en vagnpark på över 10 bilar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Just nu söker vi en administratör till gruppen som hanterar kontering av leverantörsfakturor. Som administratör på Fleet-administration får du möjlighet till utvecklande och varierande arbetsuppgifter. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat inkludera:
• avrop och aktivering av nya bilfinansieringsavtal
• avslut av bilfinansieringsavtal, skapande av lösenofferter, bestridande av skadedebitering och frågor rörande testprotokoll
• kontering av leverantörsfakturor samt kontakt med leverantörer
• hantering av förfallna fodringar, besiktningskallelser och filinläsningar
• ändringar av befintliga bilfinansieringsavtal samt hantering av drivmedelskort
• fakturering och därtill förberedande uppgifter.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst gymnasieexamen med arbetslivserfarenhet från en liknande administrativ tjänst.
Därutöver har du:
• goda kunskaper i svenska och engelska, i tal såväl som skrift
• mycket goda kunskaper i Office-paketet.
Du bör även ha tidigare erfarenhet av fordonsadministration, fordonsfinansiering eller likvärdigt.
För att trivas och lyckas i rollen är det viktigt att du är välorganiserad, har utmärkta samarbetsfärdigheter och en stark serviceinriktning. Du är noggrann, strukturerad och flexibel i ditt arbetssätt och kan arbeta förebyggande och lösningsorienterat. Vidare är det viktigt att du kan prioritera och arbeta med flera olika arbetsuppgifter under ett tidvis högt tempo.

Stämmer detta in på dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Dreamwork. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Dreamwork av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Södertälje
Publicerad
14 november
Sista ansökningsdag
13 december
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
69968