Business Controller

Business Controller till internationell koncern i Finspång!

Om tjänsten

Vi söker en business controller till företagets controlling avdelning. Detta är ett konsultuppdrag med start 2023-01-16 tom 2024-01-14.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Tjänsten innebär att kunna arbeta flexibelt med en vilja att lära sig och ta sig an nya uppgifter. Du kommer arbeta med att förstå och presentera en tydlig bild av den finansiella utvecklingen för olika delar av verksamheten. I rollen kommer du även arbeta med processutveckling i form av förenkling och utökad användning av olika digitala verktyg. Du kommer ha ett nära samarbete med ekonomifunktioner i verksamheten och stötta dessa i finansiella frågor. Arbetet innebär hög grad av kontakter med vår globala organisation och kommunikation samt samarbete med kollegor i flertalet länder.

Vem är du?

– Civilekonomutbildning eller liknande
– 0-2 års arbete inom business controlling eller liknande
– Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift
– God analytisk förmåga
– Nyfiken och lättlärd

Erfarenhet av att arbeta med Excel och SAP är positivt.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Söderköping
Publicerad
18 november
Sista ansökningsdag
17 december
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
66551