Byggnadsingenjör

Handläggande konstruktör till Byggteknik på COWI

COWI är inne i ett intensivt utvecklingsskede och vi söker just nu flera handläggande konstruktörer och statiker till vår site i Skövde.

Om tjänsten

I rollen som Konstruktör/handläggare hos oss på Byggteknik kommer du att tillsammans eller självständigt leda arbetet i projekteringsuppdrag där bland annat framtagande av konstruktionsdetaljer och stomlösningar blir en del av arbetet. I rollen förekommer även projektering och modellering i BIM-mjukvaror eller beräkningar och statiska modeller beroende på tidigare erfarenhet och egen vilja. Projektens storlek och typ varierar och kan vara allt från stora sjukhusprojekt till mindre ombyggnader av bostäder och kontor.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du har självklart goda kunskaper inom projektering av konstruktioner och vi ser det som meriterande om du har kunskap om 3D-modeller i BIM. När du arbetar som konsult hos oss innebär också att du aktivt bidrar till försäljning av COWI:s tjänster, och kundkontakt kommer att vara ett naturligt inslag i din roll.

Du får arbeta på ett företag som strävar efter att vara föregångare i branschen. Du blir även en del av ett team som består av ambitiösa och engagerade kollegor. Som handläggande konstruktör får du chansen att vara med och påverka vår verksamhet och bidra till vår marknadsledande position.

Vem är du?

COWI söker dig som är självgående och snabblärd samt har god kommunikationsförmåga. För att vara kvalificerad för tjänsten krävs att du har en utbildning inom byggteknik samt erfarenhet av BIM-program och liknande program.

Vi ser gärna att du
* har en civilingenjörs- eller högskoleingenjörsutbildning inom byggteknik eller likvärdig utbildning
* har erfarenhet och kunskap som Konstruktör
* har erfarenhet av att arbeta i CAD-program
* behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
* mycket goda IT-kunskaper

Om verksamheten

COWI är ett ledande konsultföretag som skapar mervärde för kunder och samhället i stort genom vår helhetssyn – vi kallar det 360-graderslösningar. Vi har kompetens i världsklass när det gäller teknik, ekonomi och miljövetenskap och hanterar utmaningar från många olika angreppspunkter. Vi skapar fungerande helhetslösningar för våra kunder och bidrar på så sätt till hållbara, fungerande samhällen världen över.

Med kontor i hela världen kan vi kombinera global närvaro med lokal kunskap och ta oss an projekt var som helst i världen – oavsett storlek. Vi är vanligtvis involverade i mer än 10 000 projekt.
Med 90 års branscherfarenhet är COWI ledande inom sitt område. Det är tack vare våra 6 700 medarbetare, som är ledande på sina områden. Tillsammans med våra kunder skapar vi sammanhängande lösningar till framtidens hållbara samhällen.

Urval sker löpande, så ansök nu. För mer information besök gärna https://www.cowi.se/

Ansök nu
Stad
Skövde
Publicerad
30 september
Sista ansökningsdag
26 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
60262