Redovisningskonsult

Vi söker en Senior Redovisningskonsult till Value & Friends

Vad kul att just du läser den här annonsen! Kanske för att du är nyfiken på en byrå som verkligen sätter kunderna i fokus. För vi vill tillföra värde till våra kunder. Värde i form av goda råd, smarta tjänster och praktisk hantering. Vi vill vara så nära och enkla att våra kunder vänder sig till oss först. Value. And friends. Och det är här du kommer in.

Om tjänsten

Vi söker nu dig som erfaren redovisningskonsult med minst tre år i branschen. Du känner dig trygg och engagerad i din roll, men vill fortsätta utvecklas i ett företag med ett starkare fokus på långa relationer, såväl med kunder som medarbetare. Som känner att du har mycket att ge i våra kunders utveckling, och i vår egen.

Vår målsättning har alltid varit att göra våra kunders vardag både enklare och lite trevligare. Det handlar om hjälp med alla möjliga typer av affärsstöd som till exempel bokföring, skatter och deklarationer men också affärsutveckling. Men det handlar också om att vi lyssnar, att vi är genuint intresserade.

Som redovisningskonsult hos Value & Friends arbetar du i en platt organisationsstruktur med en färgstark kultur och goda möjligheter att påverka din egen karriärsutveckling. Du är varmt välkommen till en byrå med ett namn som faktiskt betyder något.

Vem är du?

– Vi ser att du har erfarenhet av deklarationer, gärna med inriktning mot jord och skog
– Du är en god kommunikatör och uttrycker dig obehindrat i svenska i tal och skrift
– Du är engagerad och social och har lätt för att ta nya kontakter, skapa relationer och få förtroende.
– Som en stark kugge i vårt kunniga team känner du dig bekväm i självständigt arbete med stort eget ansvar och eget initiativtagande.
– Du är villig att investera tid och engagemang i ditt arbete och dina relationer för att trivas i rollen som ett värdefullt bollplank för våra kunder.

Förutom allt det formella så har du en öppen personlighet, tycker om företag och företagare, är flexibel och serviceorienterad, ser möjligheter samt har nära till glädje och skratt.

Om verksamheten

Value & Friends är en byrå som, sedan starten 1984, har en passion för att hjälpa företag och företagare att utvecklas. Vi har kontor i Skellefteå, Lycksele, Umeå, Åsele och Vindeln och är tillsammans på våra orter omkring 45 anställda. Läs mer om vår verksamhet https://valueandfriends.se/

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Skellefteå
Publicerad
3 juni
Sista ansökningsdag
28 juli
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
71638