Säljare

Utesäljare till PacsOn i Skellefteå

Är du en relationsbyggande säljare som gillar att jobba nära kunder och hitta helhetslösningar?
Då hoppas vi att du söker dig till oss på PacsOn i Skellefteå!

Om tjänsten

Som utesäljare hos oss har du en nyckelroll i verksamheten på området. Du kommer att ansvara för att bygga och upprätthålla relationer med befintliga och potentiella kunder, aktivt arbeta med försäljningen av våra produkter och tjänster, samt utveckla affärsmöjligheter lokalt i Skellefteå med omnejd. Rollen är bred och du kommer att ha flertalet kontaktytor både med leverantörer, kunder och internt.

PacsOn Skellefteå består idag av totalt 18 medarbetare som alla har lång erfarenhet och stort engagemang. Vårt erbjudande på marknaden är starkt och här blir du en del av ett familjärt bolag som satsar på dig som medarbetare långsiktigt.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare – med provanställning på 6 månader.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Utveckla befintliga kunder och identifiera nya affärsmöjligheter
• Aktivt Informera nyheter och förändringar till våra kunder
• Genomföra kundträffar & mässor
• Offerter och orderhantering

Vem är du?

Vi tror att du är en lösningsorienterad lagspelare som ser det som en möjlighet att stärka oss. Du är en relationsbyggande säljare och som genom din struktur och personlighet löpande utvecklar våra kunder och deras verksamhet genom vårt breda utbud på PacsOn.

Vårt erbjudande till dig är en spännande arbetsplats med risk att bli kvar länge i företaget. Vi är en platt organisation där beslut och idéer ska kunna genomföras snabbt för att möta våra kunders behov. Vi ser det som en självklarhet att ha roligt på jobbet med närhet till kollegor och möjlighet att påverka.

B-körkort är ett krav då rollen förutsätter bilkörning och ditt huvudsakliga område kommer att vara Skellefteå med omnejd. Resor till andra orter med övernattning kan förekomma, men sker inte frekvent.
Tjänstebil ingår självklart i rollen, såväl som telefon, laptop och eget kontor.

Vi hoppas att du känner igen dig i det vi söker och väljer att söka jobbet som utesäljare hos oss!

Om verksamheten

Vår kultur
Hos oss är alla fantastiska medarbetare och deras kompetens högprioriterad. Att vårda varandra och vår kultur är en självklarhet – nu och framöver. Hos oss får du ta del av en varm kultur som präglas av ”tillsammans”. Det är så vi mår bra, har kul, växer och står starka mot både leverantör och kund.

Med lokal närvaro, spetskompetens och stort personligt engagemang hjälper vi på PacsOn våra kunder att förbättra sin verksamhet och bli lönsammare. Vi tar ett helhetsgrepp kring kundens utmaningar och behov av förpackningslösningar och förbrukningsmaterial.

PacsOn-gruppen består av 9 olika bolag, som finns representerade på 15 orter runt om i Sverige. Alla med en stark lokal förankring och lokalt engagemang. Tillsammans omsätter gruppen ca 1,8 miljarder SEK och har ca 250 anställda.

PacsOn är en del av OptiGroup, en ledande europeisk distributionskoncern som erbjuder kundanpassade försörjningslösningar till B2B-kunder. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse aktörer främst inom städ & facility management, hotell & restaurang, hälso-och sjukvård, tillverkning & industri och den grafiska sektorn med produkter och försörjningslösningar som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. http://www.optigroup.com.

Ansök nu
Stad
Skellefteå
Publicerad
8 maj
Sista ansökningsdag
18 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
68508