Projektledare

Projektledare

Nu söker vi på Metso Outotec dig som är erfaren inom projektledning och vill bli en i gänget hos oss!
Här är det lätt att känna sig hemma, vi satsar mycket på dig som medarbetare och erbjuder förutom goda utvecklingsmöjligheter, en stimulerande arbetsplats där du får en stor variation i de projekt du verkar inom både lokalt och globalt.

Läs mer om tjänsten nedan och vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för annons.

Om tjänsten

Som projektledare hos oss kommer du att ansvara för att planera och genomföra projekt och säkerställa att projekten uppfyller kraven och levereras inom budget och tidsramar.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att omfatta att planera och organisera projekt, definiera projektets mål och leveranser, hantera och övervaka projektbudget och tidslinjer, leda projektteamet samt kommunicera med kund och andra intressenter.

Vem är du?

Vi söker dig som har en stark förmåga att leda och motivera team, en hög grad av självständighet, och en djup förståelse för projektledning. Du har tidigare erfarenhet av att leda projekt och har en stark förståelse för de affärsmässiga kraven på företaget.

Krav:
• Teknisk examen från universitet/högskola eller likvärdigt.
• Minst fem års erfarenhet av att leda projekt, gärna mot industrianläggning och processindustri.
• Erfarenhet av att arbeta i team och leda projektteam.
• Förmåga att arbeta självständigt och ta initiativ.
• God kommunikationsförmåga på svenska och engelska.

Vi erbjuder en spännande roll i ett företag som ständigt utvecklas och där du kommer att ha möjlighet att påverka och driva projekt av betydelse.

Om verksamheten

Vi erbjuder dig en möjlighet att bidra till framtidens världsledande hållbara smältverksteknologier. Du får arbeta på vårt helt nya moderna kontor i ett mycket vänligt, respektfullt och engagerande arbetsklimat med utmanande, omväxlande och intressanta uppdrag.
Hos oss på Metso Outotec kommer du att sitta i förarsätet och driva din egen karriär framåt. Vi värdesätter lagarbete, samarbete och mångfald.

Beskriver det här dig och är du intresserad av att vara med i vårt team? Tveka inte på att ansöka eller höra av dig för mer information till Rekryteringskonsult Rasmus Andersson: 070-497 54 62

Ansök nu
Stad
Skellefteå
Publicerad
14 mars
Sista ansökningsdag
9 april
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
67785