Administratör

Projektadministratör till Peab

Peab Anläggning AB är stolta över att vara delaktiga i byggandet av en ny kaj i Skelleftehamn åt Skellefteå Kommun. Vi söker nu en projektadministratör med ekonomiuppgifter som kan bidra till att hålla administrationen flytande i detta spännande projekt. Är det dig vi söker?

Om tjänsten

Här erbjuds du möjlighet att vara en del av ett spännande och utmanande projekt med långsiktiga möjligheter. Under de första 6 månaderna får du chansen att visa ditt engagemang och din kompetens som konsult via Poolia. Om samarbetet är positivt finns möjlighet till fast anställning hos Peab därefter.

Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt och arbetet utförs under vardagar.

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista anställningsdagen. Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna en driven och engagerad person till teamet på Peab Anläggning AB!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som projektadministratör kommer du att vara navet i projektets administration och bidra till att säkerställa att alla administrativa processer flyter smidigt. Under dina arbetsdagar har du tät dialog med Projektchef och andra nyckelpersoner så som blockchefer, arbetsledare, entreprenadingenjörer, mätningstekniker. Det är varierande arbetsuppgifter och dina dagar kommer att präglas av flera kontaktytor och anpassningar till förändringar i projektet. Du får ett team och en trevlig arbetsplats som kommer satsa mycket på god arbetsmiljö och trivsel!

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
• Hantering av dokument och ritningar
• Administration av samarbetsplatser
• Hålla i introduktioner och ansvara för personalliggare
• Kontering av leverantörsfakturor
• Administrera fakturareklamationer
• Sammanställa ekonomiska underlag
• Delta i projektets ekonomiarbete
• Fakturering
• Administrera handlingar och intyg från underentreprenörer
• Beställa datautrustning och kontorsmaterial
• Ansvara för kontorsförråd

Vem är du?

Du som söker ser dig själv som en självgående person och har förmågan att snabbt söka och hantera information. Din positiva attityd, struktur och noggrannhet är avgörande för rollen. Du är analytiskt lagd med ett intresse för siffror och ekonomi, samtidigt som du är ansvarsfull, engagerad och driven. Vi ser även att du är flexibel, villig att ta på dig nya arbetsuppgifter och trivs i en miljö med ett högre tempo.

Krav:
• Vi ser att du har en bakgrund som gymnasieekonom, och gärna erfarenhet av ekonomisk administration
• Goda kunskaper i Word och Excel och har lätt för att lära nya program
• Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift

Det är starkt meriterande med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Om verksamheten

Hos Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. De engagerar sig i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det de bygger och anlägger.

Det är viktigt för Peab att du delar deras kärnvärden – jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga, eftersom de är grundläggande för det de gör. Vill du bygga ett hållbart samhälle med Peab? Välkommen med din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Skellefteå
Publicerad
5 april
Sista ansökningsdag
22 april
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
71150