Bygg/Anläggning

Platschef

Är du TITAN INFRASTRUKTURS nästa Platschef?

Är du intresserad av att leda medarbetare och fördela arbete i ett spännande projekt? Vill du vara en viktig del av ett snabbt växande bolag med specialistkompetens, där människorna som utgör organisationen står i fokus?

Sök redan idag till rollen som Platschef och utgör en viktig roll hos Titan Infrastruktur, med huvudsakliga uppdrag i Skellefteå.

Om tjänsten:

I denna roll arbetar du med att leda spännande projekt från ax till limpa med dynamiska arbetsdagar och ditt egna projektteam. Arbetsuppgifterna kan bland annat beröra projektekonomi, anbudsprocesser, kundkontakt och att bearbeta marknaden.

Som Platschef fördelar du arbetet och säkerställer att projekten utförs väl enligt plan. Du ansvarar över produktionen och leder ditt team på plats, med internationell sammansättning av kompetenta kollegor från branschen. Titan värdesätter god arbetsmiljö, där du och dina medarbetarna ses som organisationens främsta tillgång med huvudkontor i Luleå. Där dina uppdrag i dagsläget finns i Skellefteå.

Din profil:

Vi söker dig som besitter tidigare arbetslivserfarenhet av projekt inom mark och anläggning. Vi tror att du tidigare arbetat i en liknande roll, där du utvecklat ditt ledarskap och din förståelse för branschen. För att lyckas och trivas i denna roll behöver du tycka om att leda och skapa effektiva team samt ha god kännedom om projektekonomi, entreprenadjuridik och prognosarbete. Vi ser positivt på om du har ett intresse för infrastruktur, gärna ur ett hållbarhetsperspektiv.

Kvalifikationer:

  • Några års erfarenhet från branschen

  • Behärska både svenska och engelska i tal samt skrift

  • B-körkort samt god datorvana

  • Tidigare arbetslivserfarenhet från en ledande position är meriterande

Varför TITAN INFRASTRUKTUR?

Vi satsar långsiktigt och räknar med att fortsätta utvecklas under konjunktursvängningar och annan samhällsutveckling. Det innebär att vi måste vara medvetna i hela vår process. I allt från val av hållbara material, effektiv logistik och hushållning av pengarna i våra projekt. Långsiktigheten syns även i vårt systematiska arbetsmiljöarbete. Våra medarbetare och underentreprenörer tar aldrig onödiga risker och gör löpande riskanalyser. Människorna som vistas i det vi bygger och konstruerar är vårt primära fokus. Välkommen till Titan Infrastruktur, företaget som bygger på stabil grund.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se. Vid frågor är ni välkomna att kontakta frida.sundelin@poolia.se

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Om företaget

Vi är ett privatägt och snabbt växande företag inom bygg och entreprenad som varit verksamma sedan 2016. Vårt namn, Titan, syftar till att utföra storartade prestationer. Dessa prestationer förverkligas genom vår främsta tillgång, våra medarbetare. Med en internationell sammansättning av kompetenta människor har vi kapaciteten att ta oss an komplexa uppdrag.

Idag är vi specialister på avancerad entreprenad med spetskompetens inom komplexa byggprojekt där världsledande företag anlitar oss. Vi arbetar med inkludering och mångfald inom företaget, i våra projekt och med våra kunder. I norra Sverige sker nu stora industrisatsningar och några av våra huvudkunder är viktiga aktörer inom den gröna omställning. Genom nya spännande projekt får vi vara med och bidra till en framtid med ren energi, det är vi stolta över.

Ansök nu
Stad
Skellefteå
Publicerad
25 mars
Sista ansökningsdag
28 april
Referensnummer
14715