Arbetsledare

Operativ Arbetsledare till Utemiljö Skellefteå

Vill du vara en del av ett team som tar hand om Skellefteås vackra utemiljöer och bidrar till att skapa trivsamma områden för boenden? Nu söker vi en engagerad och driven Arbetsledare till Utemiljö i Skellefteå!

Tjänsten är tillsvidare med start enligt överenskommelse. Under en initial provanställningsperiod på 6 månader kommer du att vara anställd av Poolia för att sedan gå över som tillsvidareanställd hos Utemiljö Skellefteå.

Om tjänsten

Utemiljö Skellefteå AB är sedan november 2021 en del av Green Landscaping Group och det självklara lokala alternativet för professionell fastighets- och trädgårdsskötsel. Med modern komplett maskinpark för alla säsonger, gediget kunnande och lång erfarenhet tar de helhetsansvar, för dig och för miljön i stort. De är idag 7 heltidsanställda med långvarig historia av nöjda medarbetare. En trevlig arbetsmiljö där alla trivs med varandra värderas högt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som Operativ Arbetsledare hos Utemiljö Skellefteå kommer du att spela en avgörande roll i teamet. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för fastighetsskötsel i Skellefteå med omnejd, med huvudsakliga arbetsuppgifter såsom trädgårdsarbete, gräsklippning, trimning och fastighetsskötsel. Arbetet kommer att utföras självständigt till stor del, vilket kräver att du besitter förmågan att driva och leda ditt arbete framåt med precision och engagemang.

Som arbetsledare kommer du att vara den som tar ansvar för arbetet från början till slut – allt från planering och arbetsfördelning till att aktivt delta i utförandet av arbetet. För den rätta personen finns dessutom möjligheten att arbeta med inköp och fakturering, du får därmed en mångsidig och utvecklande arbetsmiljö.

Varje morgon kommer du att utgå från lokalkontoret där du möter upp dina kollegor och går igenom dagens arbetsuppgifter. Arbetstiderna är vardagar mellan 06:30 och 15:00, vilket ger dig möjlighet att njuta av dagen efter arbetsdagens slut. Dessutom kommer Utemiljö Skellefteå att ha nya kontorslokaler från juni månad, något som ytterligare förstärker arbetsmiljön och trivseln för teamet.

Vem är du?

Krav för denna roll är att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom området eller relevant utbildning. Du har B-körkort samt kan kommunicera flytande på svenska och engelska i tal och skrift.

Vi söker en engagerad och erfaren individ som har vad som krävs för att bli en framgångsrik Operativ Arbetsledare inom fastighets- och trädgårdsskötsel. För oss är det viktigt att du inte bara har rätt kvalifikationer utan även att du delar företagets värderingar och tankar kring arbetskultur som präglas av prestigelöshet, ansvarstagande och engagemang.

Som en del av teamet förväntar vi oss att du är redo att ta ansvar och arbeta självständigt samtidigt som du är en teamplayer som trivs med att samarbeta och stötta dina kollegor. Du kommer att ha möjlighet att utvecklas och växa i din roll samtidigt som du får ta del av en givande och stöttande arbetskultur där varje individ uppskattas och respekteras.

Om verksamheten

Poolia är ett auktoriserat bemanningsbolag med kvalitetssäkrade processer. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Ansök nu
Stad
Skellefteå
Publicerad
17 april
Sista ansökningsdag
8 maj
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
71254