Kundtjänst

Kundtjänstmedarbetare nordiska språk sökes!

Vi söker kundservicemedarbetare till Skellefteå som talar svenska flytande och behärskar något eller flera av våra nordiska grannspråk. Du startar tjänsten med en introduktion och utbildning i uppdraget. Start enligt överenskommelse, tjänsterna är tillsvidare.
Urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som kundservicemedarbetare arbetar du för att hjälpa privatkunder över telefon, mail och chatt. Det innebär att du tar ägandeskap för kunders ärenden och ser till att lösa alla situationer på bästa sätt, samtidigt som du är effektiv i ditt arbete. Kunderna ska alltid få ett trevligt personligt bemötande. Att leverera Nordens bästa kundservice är ett tydligt mål för arbetsgivaren, vilket gjort dem ledande på marknaden!

Vem är du?

För att trivas på arbetsplatsen är du en flexibel och prestigelös medarbetare som tar dig an dina arbetsuppgifter med stort engagemang. Vi vill att du har viljan att bli bäst på det du gör och att du drivs av att utvecklas. Det viktigaste för oss är inte vad du har gjort tidigare, utan det viktigaste är att du har rätt inställning, vilja och engagemang.

För att lyckas i rollen som kundservicemedarbetare ser vi att du:
• Är serviceinriktad och alltid strävar efter att ge det lilla extra till kunden
• Är målinriktad och drivs av att se resultat i ditt arbete
• Har förmåga att hantera flera saker samtidigt och kan behålla lugnet i stressiga situationer
• Har en personlig mognad och god kommunikationsförmåga
• Behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt något av våra nordiska grannländers språk. (Norska, Danska eller Finska)

Om verksamheten

Arbetsgivaren är ett ungt och snabbt växande företag, så är du en driven person som brinner för att utvecklas är detta rätt arbetsplats för dig! Här har du goda chanser att avancera i din karriär, så länge du visar vilja och engagemanget finns inget stopp.

Ansök nu
Stad
Skellefteå
Publicerad
10 februari
Sista ansökningsdag
11 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
58726

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.