Helpdesk

Intresseanmälan – IT-tekniker, Onsite-tekniker, Nätverkstekniker

Vi söker ständigt nya talanger som vill se sig om efter nya utmaningar i arbetslivet. Är du intresserad av att arbeta som uthyrd konsult som IT-tekniker, onsite-tekniker eller nätverkstekniker? Då är du varmt välkommen att anmäla ditt intresse via denna annons!

Vi arbetar med en mängd olika företag och organisationer i hela Norrland och konsultuppdragen varierar och styrs av utifrån företagets/organisationens behov. Därför får du gärna i din ansökan specificera vilket geografiskt område du är intresserad av att arbeta i.

Vanligt förekommande tjänster:
• Nätverkstekniker
• IT-tekniker
• 1st, 2nd & 3d-line support tekniker
• Onsite-tekniker
• Hårdvarutekniker
• Systemadministratör

Notera att detta inte är en specifik tjänst utan en intresseanmälan för kommande konsultuppdrag. Vi kommer att kontakta dig om/när vi har ett aktuellt uppdrag som matchar din profil.

Välkommen med din ansökan!

Om verksamheten

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet digitala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension. Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu
Stad
Skellefteå
Publicerad
21 november
Sista ansökningsdag
21 december
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
69595