Utvecklingsingenjör

Mjukvaruutvecklare för inbyggda realtidssystem

Vi vill förstärka vårt mjukvaruteam med en erfaren mjukvaruutvecklare.

Om tjänsten

Du jobbar i vårt kreativa och positiva mjukvaruteam, som ingår i företagets utvecklingsavdelning. Som mjukvaruutvecklare hos oss arbetar du med produktutveckling i nära samarbete med våra kunder. Som en del i teamet jobbar du med C-programmering för inbyggda realtidssystem och är delaktig i hela produktutvecklingskedjan. Arbetet innebär både framtagning av nya och uppdatering av befintliga produkter. Arbetet är självständigt och stimulerande. Du har många kontaktytor och är delaktig i hela processen från kravställning till serieproduktion. Tjänsten inkluderar några resor per år inom Europa.

Du får jobba på ett företag som strävar efter att vara föregångare i branschen. Du blir även en del av ett team som består av ambitiösa, engagerade och erfarna kollegor. Som mjukvaruutvecklare får du chansen att vara med och påverka utvecklingen av våra produkter och bidra till den marknadsledande position vi är på väg till.

Vem är du?

Vi tror att du är civil- eller högskoleingenjör inom datateknik eller elektronik med goda kunskaper inom C-programmering för inbyggda system. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat nära hårdvarukonstruktion och möjligen inom fordonsbranschen. Erfarenhet av säkerhetskritiska system och olika CAN-protokoll samt Linux programmering är meriterande. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

För att trivas i rollen är du engagerad och strukturerad och finner glädje i att ta ansvar för helheten. Du strävar alltid efter att nå bästa resultat tillsammans med andra och har ett starkt intresse av att kontinuerligt hålla dig uppdaterad kring trender och nya tekniker inom mjukvaruutveckling. Kunden i centrum är en självklarhet, liksom viljan att alltid utveckla det som kan bli bättre.

Om verksamheten

Scanreco AB är ett väletablerat elektronikföretag som utvecklar, producerar och marknadsför egenutvecklade trådlösa styrsystem för kranar och maskiner. Kunderna är några av världens ledande kran- och maskintillverkare. Merparten av produkterna exporteras. Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö i nya och trivsamma lokaler i Sätra. För mer information om företaget – besök vår hemsida http://www.scanreco.se.
Vi är i ett expansivt skede och behöver nu förstärka vår utvecklingsavdelning med en mjukvaruutvecklare för inbyggda realtidssystem.

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
8 juli
Sista ansökningsdag
13 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
49852

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.