Servicetekniker

Vill du lära dig säkerhetsbranschen?

Har du ett starkt tekniskt intresse och vill ta steget mot en utvecklande roll inom säkerhetsbranschen? Värdesätter du en fri och omväxlande vardag tillsammans med härliga kollegor på en trivsam arbetsplats? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Tele & Säkerhetstjänst i Skara växer och utökar nu sitt team med ytterligare en Säkerhetstekniker. Tjänsten är en tillsvidareanställning och i ryggen finns koncernen Prosero Security Group. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Säkerhetstekniker väntar en spännande vardag för dig som vill arbeta med installation och löpande underhåll av säkerhetssystem. Det innefattar inbrottslarm, passersystem, CCTV och brandlarm. Du åker ut till företagets kunder både tillsammans med dina kollegor och på egna uppdrag. I arbetsuppgifterna får du ett stort eget ansvar och utför du samtliga steg från behovsanalys till support och merförsäljning. Under genomförandet är tekniken i fokus och du driftsätter, programmerar och analyserar systemen. En viktig aspekt är även att du säkerställer en lyckad leverans och att dina kunder får bästa tänkbara service. Kunderna återfinns i små och stora företag inom privat och offentlig sektor. Resor i tjänsten förekommer.

På Tele & Säkerhetstjänst välkomnas du till ett fritt och omväxlande arbete, där du får möjlighet att ta ett helhetsansvar över dina kunder. Du blir del av ett sammansvetsat kontor bestående av 12 kollegor som alla värdesätter ett positivt arbetsklimat med härlig gemenskap. Det här är rätt chans för dig som trivs allra bäst i kombinationen mellan en teknisk och relationsskapande roll med många givande kontaktytor. För dig med ambitioner finns goda utvecklingsmöjligheter.

Vem är du?

Till Skaras trevligaste team söker vi dig som är social, välorganiserad och serviceinriktad. För att passa i rollen är dina personliga egenskaper det allra viktigaste och vi se därför potentialen i olika bakgrunden. Kanske har du en utbildning eller erfarenhet inom el, teknik eller IT och ser möjligheten i att lära dig säkerhetsbranschen? Oavsett finns alla förutsättningar för att lyckas i rollen för dig som är tekniskt intresserad, självgående och med ett professionellt bemötande. Om du dessutom är en person som är lösningsorienterad med handlingskraft och ett nyfiket förhållningssätt, passar du perfekt för denna tjänst. Du har goda kunskaper i det svenska språket och innehar B-körkort.

Om verksamheten

Tele & Säkerhetstjänst AB startades i Skara 1994. Företaget har sedan starten kontinuerligt haft en stark och mycket positiv tillväxt. Vi har i dagsläget 12 anställda med mångårig erfarenhet och gedigen utbildning för projektering, installation & underhåll av tekniska system som inbrottslarm, passersystem, CCTV och brandlarm med mera.

Företaget tar gärna hand om service och underhåll av befintliga övervakningssystem och larmsystem om så önskas. Vi skräddarsyr dessa avtal efter kundens önskemål. Vi har även utrustning för fjärrstyrd felsökning och programmering. Konsultation utförs också inom respektive verksamhetsområde vid förfrågan.

Låter det intressant för dig? Läs gärna mer om oss på vår hemsida http://www.ts-skara.se.

Ansök nu
Stad
Skara
Publicerad
8 juli
Sista ansökningsdag
14 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65133