Platschef

Eurostair Produktion AB i Säffle söker ny Site Manager för att ta nästa steg!

Är du en driven, ambitiös och affärsfokuserad person som vill leda ett bolag i stark expansionsfas? Motiveras du av att utveckla organisationer, affärer samt uppnå resultat? Då har vi möjligheten för dig här.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet från arbete i ledande befattning inom tillverkande industrin. Vi tror att du har stora kunskaper inom flödes- och produktionsoptimering. Har du även arbetat inom stålbranschen är det meriterande, men inte ett krav. Du har goda kunskaper i kostnadseffektivitet där förmågan att planera, prioritera och organisera resurser är viktigt.

I rollen som ledare är det viktigt med en trygg och stabil approach som med lyhördhet, kunskap och tydlighet skapar förtroende hela vägen. Du har enkelt att hitta rätt kommunikationsvägar både internt och externt. Du drivs av att utveckla en positiv och effektiv arbetsplats där medarbetarna trivs, tar ansvar, känner sig motiverade och delaktiga att göra sitt bästa för att uppnå verksamhetens mål. Du arbetar strategiskt och och är ett stöd för övriga chefer i bolaget.

I denna rekrytering samarbetar Eurostair Produktion AB med Poolia. Tjänsten är på heltid, placering i Säffle och med en direkt anställning hos Eurostair Produktion AB.

Om tjänsten

Som Site Manager ansvarar du för den operativa driften och ditt fokus ligger i att dagligen leda, coacha och fördela arbetet i syfte att fortsatt optimera och utveckla våra produktionsflöden och processer. Vi introducerar ständigt nya automationsoptimerade processer i vår produktion, varav erfarenhet av arbete med automationsprocesser i bilindustrin är starkt meriterande. Vi skapar också digitala plattformar för att monitorera och administrera vårt arbete, så du behöver behärska moderna webbaserade datorprogram samt ha kunskap om Solid works.

För att lyckas bra i rollen har du troligen en teknisk akademisk utbildning, hög teknikkunskap, flera års erfarenhet av arbete i ledande position samt tidigare haft personalansvar och trivs med det

Är du den vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan.

Om verksamheten

Eurostair är en av nordens största tillverkare av spiraltrappor och raka
trappor för ute- och innemiljöer. Bolaget ingår i Eurostairkoncernen. Koncernen omsätter cirka 130 miljoner kronor och är totalt 45 anställda.

Att hitta rätt person till rätt plats – det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar chefer och specialister till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Säffle
Publicerad
8 april
Sista ansökningsdag
2 maj
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
58917

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.