Projektledare för kliniska samarbeten och applikationsutveckling

  • Vanadis Diagnostics/PerkinElmer,
  • Projektledare för kliniska samarbeten och applikationsutveckling ,
  • Sollentuna

Inlagd för 20 dagar sedan Referensnummer 46025 Ansök senast 2017-03-31

Vanadis Diagnostics rekryterar nu till en spännande roll som projektledare för kliniska samarbeten och applikations utveckling med diagnostik laboratorier och läkare. Vanadis Diagnostics grundades med visionen att alla gravida kvinnor skall ha tillgång till pålitlig prenataldiagnostik. Företaget utvecklar banbrytande molekylär DNA teknik för att möjliggöra ny kostnadseffektiv prenataldiagnostik för kvinnor globalt.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar och presenterar kandidater löpande.

Sökord: Kliniska studier, diagnostik, IVD


Arbetsuppgifter

Vanadis Diagnostics utvecklar ett nytt system som system för som möjlighet kostnadseffektiv undersökning av kromosomavvikelser under graviditet (NIPT) baserat på ett blodprov. Systemet är baserat på ny avancerad DNA teknik och utvecklas av ett team ingenjörer med kompetenser i biokemi, optik, bildanalys, statistik och programmering. Som ansvarig för kliniska samarbeten kommer du att vara projektledare för samarbeten tillsammans med kliniska forskare och laboratorier med syfte att demonstrera Vanadis Diagnostics nya plattform. Du kommer att arbeta mot kunder och projektleda, marknad, forskning, klinisk support, och produktion med mål att generera kliniska studier som marknadsstöd för Vanadis system över hela världen. Tjänsten omfattar inte regulatoriska studier eller produkt registrering.

Utbildning / Erfarenhet

Vi söker dig som har en teknisk eller naturvetenskaplig magisterexamen alternativt är du civilingenjör eller har disputerat inom relevant område. Du har minst 4 års relevant arbetslivserfarenhet och har arbetat med projektledning och framgångsrikt startat och slutfört projekt med flera inblandade funktioner, gärna mot kund. Det är en fördel om du har erfarenhet av diagnostik eller kliniska studier samt har arbetat med läkare eller diagnostik laboratorier. Utmärkt engelska i tal och skrift är ett krav. Erfarenhet av produktutveckling inom diagnostik och molekylär teknik är meriterande.

Tjänsten kommer att involvera resor till samarbetspartners huvudsakligen inom Europa men även globalt. Som person är du engagerad, driven och nyfiken. Du är lösningsorienterad och serviceinriktad och känner dig trygg i en roll där du har kontakt med många olika personligheter. Du trivs med att arbeta i en innovativ miljö med mycket framåtanda.

Kontaktpersoner

Sara Jupiter

Vanadis Diagnostics/PerkinElmer

Vandis Diagnostics startades 2013 med målet att bygga ett diagnostiskt system för att revolutionera prenatal diagnostiken och ge alla kvinnor tillgång till pålitlig prenatalscreening, NIPT. Vanadis Diagnostics gick 2016 samman med PerkinElmer som är världsledande inom prenatal diagnostik och Vanadis Diagnostics är ett dotterbolag till PerkinElmer baserat i Sollentuna.

Gå till webbplats

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök senast 2017-03-31

Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se