Controller

Business Controller till Vattenfall i Forsmark

Vi söker nu en Business Controller till vår kund i Forsmark. Trivs du i en roll där du innehar stort ansvar för den ekonomiska uppföljningen? Vill du vara en del av Vattenfall och bidra till hållbara energilösningar? Då kan detta vara rollen för dig!

Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start så snart som möjligt och kommer att pågå till slutet av året. Du kommer vara placerad i företagets lokaler i Forsmark. Under uppdraget kommer du bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter.

Urval och intervjuer genomförs löpande. Varmt välkommen in med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer arbeta med att verkställa ekonomi- och affärsplaneprocessen för Forsmarks Kraftgrupp AB. Till dina huvudsakliga arbetsuppgifter hör:

• Koncernrapportering (plan/prognos/utfall)
• Förvaltning av ledningssystem avseende ekonomiprocessen
• Utveckling av internt kontrollprogram
• Uppföljning och rapportering av revisionsanmärkningar
• Boksluts- och redovisningsfrågor

Vem är du?

För att trivas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet av att arbeta som Business Controller. Verksamhetsuppföljning, prognos och affärsplanearbete har du arbetat med i tidigare roller. Du har god systemvana och erfarenhet av ekonomisystem. Har du kunskap inom SAP är det meriterande. Vidare ser vi att du har en akademisk utbildning med inriktning mot ekonomi eller annan likvärdig utbildning.

Som person är du strukturerad, noggrann och har god samarbetsförmåga. Du är driven, lösningsfokuserad, initiativtagande och ansvarsfull. Vidare har du en positiv inställning till arbetet och god kommunikativ förmåga.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
1 mars
Sista ansökningsdag
13 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
70865