Teknisk Support

Vi söker en 1st line supporttekniker

Nu söker vi duktiga och engagerade supporttekniker till 1st line support hos vår kund i Östersund. Uppdraget är på heltid, med start omgående eller efter din möjlighet. Det pågår till att börja med i 6 månader med goda möjligheter till tillsvidareanställning.

Intervjuer och urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, varmt välkommen!

Om tjänsten

Vi söker tekniska och engagerade supporttekniker med ett genuint intresse för IT och teknik till Service Desk i Östersund. Som Supporttekniker arbetar du med att ge teknisk support på ett pedagogiskt där du supportar och vägleder kunderna via både telefon, mail och andra medier.

Övrigt:
Skiftgång
Eventuella resor kan även förekomma vid utbildningar

Vem är du?

Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik och en vilja att ge support. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du ska vara en person som tycker om att vara behjälplig och som vill ge kunden en bra kundupplevelse. Du brinner för att förbättra och leverera service i toppklass. Vidare ser vi att du på ett pedagogiskt sätt kan supporta och vägleda kunderna via både telefon, mail och andra medier.

Du har gymnasiekompetens, med fördel inom IT teknik. Det är mycket meriterande med erfarenhet från arbete inom Servicedesk eller annan BackOffice funktioner inom IT. Du är en stabil och trygg person som har en hög kommunikativ förmåga, för att konstruktivt kunna föra en dialog med kund och dina kollegor.

Erfarenhet av följande program/system ses som mycket mediterande:
• Windows operativsystem
• Office365
• Citrix
• Active Directory
• Network
• Exchange

Säkerhetsklassning behövs i form av UC och utdrag ur belastningsregistret vid anställning.

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Östersund
Publicerad
13 september
Sista ansökningsdag
5 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
69524