Kontor

Timmis som kontorsvärd i Östersund

Vi söker nu flera kontorsvärdar för timuppdrag hos vår kund i Östersund. Är du en framåt och självständig person? Då kan detta uppdrag vara något för dig!

Uppdragen startar efter årsskiftet och kommer att vara vid behov, det vill säga att du kommer att vara timanställd. Du som söker behöver därmed ha en annan huvudsaklig sysselsättning. Kanske är du studerande, pensionär eller jobbar deltid och vill ha lite fler timmar? Arbetet är under vardagar hos några kontor i Östersunds fina stadskärna.

Intervjuer och urval sker löpande, så anmäl dig redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som kontrosvärd kommer du vara ansvarig för uppgifter som:
– Kontorsstädning för allmänna utrymmen
– Ansvar för kaffemaskiner och disk
– Ta emot och skicka post
– Hjälpa till med andra lättare administrativa arbetsuppgifter

Vem är du?

Vi söker dig som:
– Är serviceinriktad, positiv och ansvarstagande
– Talar och skriver på både svenska och engelska

Det är meriterande med erfarenhet inom lokalvård

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Östersund
Publicerad
2 mars
Sista ansökningsdag
22 mars
Omfattning
Timanställning
Referensnummer
67878