Teknisk Support

Dags för studenten? Här finns möjlighet att arbeta med kundservice inom IT

Tar du studenten och letar efter din första arbetsplats?

Här får du möjlighet att komma till ett väletablerat företag med kunder runt om i Sverige. Du får arbeta i ett team med fantastiska kollegor där du utvecklar din kunskap samt erfarenhet inom IT och support samtidigt som du får värdefull arbetslivserfarenhet.

Uppdraget är på heltid med start i september och pågår 1 år till att börja med, därefter finns goda möjligheter till förlängning eller anställning direkt hos företaget.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Din titel blir firstlinesupporttekniker och du kommer att arbeta med teknisk support via telefon och mail där du hjälper kunden med deras frågor och problem avseende IT och teknik. Företaget arbetar med en mängd olika spännande företag runt om i Sverige och deras team supporterar olika frågor beroende på vilket företag som söker hjälp.

Beroende på vilket team du kommer att ingå i finns varierade arbetsdagar och timmar. Du har självklart rätt till OB när du arbetar obekväma tider.

OBS! Denna tjänst är säkerhetsklassad vilket innebär att det görs en kreditupplysning och utdrag ur belastningsregister vid anställning.

Vem är du?

Du som söker har intresse för teknik och vill hjälpa andra att lösa IT- och teknikproblem. Du är kommunikativ och vill ge kunden en så bra kundupplevelse som möjligt. Som person är du driven, ansvarstagande och serviceminded.

Du har hunnit samla på dig kunskap under din gymnasietid och har kanske sommarjobbat med service tidigare. Det är meriterande att ha läst inriktning mot IT under gymnasiet. Har du någon erfarenhet med arbete inom följande program är det även mycket meriterande:

• Windows operativsystem
• Office365
• Citrix
• Active Directory
• Network
• Exchange

Om verksamheten

Vi på Poolia IT vet att IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu
Stad
Östersund
Publicerad
19 maj
Sista ansökningsdag
8 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
68693