Teknisk Support

1st line support till vår kund i Östersund

Nu söker vi duktiga och engagerade supporttekniker till 1st line support till vår kund i Östersund. Första tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt, 1 tjänst med start 2/11 och 2 tjänster med start 1/12. Uppdraget förväntas pågå minst 6 månader, med god möjlighet till förlängning. Urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Du har ett genuint intresse för teknik och att vilja ge support. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du ska vara en person som tycker om att vara behjälplig och som vill ge kunden en bra kundupplevelse. Du är person som har en hög kommunikativ förmåga, för att konstruktivt kunna föra en dialog med kund och dina kollegor. Du är engagerad, entusiastisk, noggrann och mycket serviceinriktad.

Tjänsten innebär skiftgång. Eventuella resor kan även förekomma vid utbildningar.

OBS: En säkerhetsklassning kommer genomföras i form av UC samt utdrag ur belastningsregistret.

Vem är du?

Vi söker dig som:
– Har minst 1 års erfarenhet inom IT Support alt Service eller BackOffice funktioner.
– Kan uttrycka dig mycket väl i både tal och skrift på svenska och engelska
– Hög kommunikativ förmåga
– Hög pedagogisk förmåga
– God teknisk kunskap
– Mycket hög servicekänsla
– Innehar körkort

Både svensk- och engelsktalande kunder förekommer varför vi vill att du kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på båda språken. Även nordisktalande kunder förekommer.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Östersund
Publicerad
9 oktober
Sista ansökningsdag
25 oktober
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
57646

Helena Forsberg

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.