Administratör

Driven administratör med IKT-kunskaper till KSU AB!

KSU bidrar till säker kärnkraft och behöver nu förstärka sitt team med en driven administratör med IKT-kunskaper till verksamheten på Simpevarp!

Om tjänsten

På kontoret i Simpevarp arbetar idag ca 20 medarbetare. Behovet av kvalificerad kärnkraftsutbildning är stort vilket innebär att KSU expanderar. Som administratör arbetar du dagtid måndag-fredag med möjlighet till flextid. Tjänsten har i huvudsak placering på Simpevarp men viss möjlighet till distansarbete förekommer. Tjänsten inleds som ett konsultuppdrag via Poolia med goda möjligheter till förlängning hos kund.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Rollen som administratör är bred och flexibel. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a att arbeta i företagets kompetenssystem, samla historik, föra rapporter, handlägga kursutvärderingar och hantera post. Med hjälp av din IKT-kompetens kommer du aktivt arbeta i företagets läroplattform. Du redigerar bilder, videos och säkerställer en hög kvalité på företagets digitala klassrum. I övrigt är du behjälplig och avlastar dina medarbetare med administrativa uppgifter.

Vem är du?

Vi söker dig som vill vara med och stödja KSU:s instruktörer i hanteringen av företagets utbildningsplattform samt uppdatering av webbaserade utbildningsmaterial. Som person är du driven och gillar att ta dig an nya utmaningar. Du är serviceminded och tycker om när helheten fungerar. Vidare är du social och ser teamet som företagets starkaste länk.

För att passa in i rollen förutsätts även:
-God datorvana.
-Färdigheter i Adobes programpaket.
-Goda kunskaper i svenska, tal och skift.
-B-körkort och tillgång till bil.

Om verksamheten

KSU grundades 1972 och ingår i Vattenfallkoncernen sedan 2000. KSU är ett ledande utbildningsföretag, tillsammans med våra kunder skapar vi framtidens utbildning. Våra utbildningar genomförs i moderna, flexibla lärmiljöer med hög anpassning utifrån enskild individs behov. Professionella instruktörer står redo att bidra till efterfrågad kompetensutveckling. Vår affärsidé är utbildning, träning och kompetens inom kärnkraft med unika lärmiljöer.

Till Poolia vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Oskarshamn
Publicerad
22 september
Sista ansökningsdag
31 oktober
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65888