Inköpare Strategisk

Strategisk inköpare inom Indirekt Inköp IT

Vi söker nu en Strategisk inköpare till Indirekt Inköp IT till stor industri i Örnsköldsvik!

Är du intresserad av att arbeta som strategisk inköpare för ett företag med en ljus framtid framför sig? Detta är då den perfekta möjligheten för dig! Som strategisk inköpare inom indirekt inköp IT kommer du att få möjligheten att arbeta i en varierande och stimulerande miljö med en direkt kontakt internt med flera avdelningar och funktioner, samt med deras leverantörer.

Teamet du kommer jobba med består av 9 stycken drivna och engagerade medarbetare som även de jobbar som strategiska inköpare. De ser en lovande framtid för företaget och de vill ta med dig på den resan! Tveka inte med att lämna in din ansökan!

Detta är ett konsultuppdrag.

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna består av:

• Leverantörsansvar
• Leverantörsutveckling (relationer, KPI:er och innovationer
• Utföra leverantörsutvärderingar
• Förfrågningar/Offertutvärderingar
• Riskbedömningar
• Kontrakt (skriva och projektleda)
• Skapa upphandlingsstrategier och genomföra dessa
• Leda tvärfunktionella team i projekt/kontrakt
• Målkostnadsstyrning

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet från en kvalificerad roll gärna med kommersiell inriktning. Du är bra på att kommunicera (styra, leda, lyssna, rapportera), är strukturerad och har stark initiativförmåga och har en relevant utbildning inom t ex teknik, juridik eller ekonomi eller nyligen utexaminerad från relevant inköp/logistik/ekonomi-utbildning.

Eftersom vi har en mycket internationell prägel på kunder och leverantörer behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Vi vill att du har examen från högskola/universitet, eller annan utbildningsbakgrund som kan bedömas som relevant för tjänsten.

Som person är du bra på att skapa relationer och bygga nätverk. Du har eget driv, är målinriktad med förmåga att leda, planera och följa upp både ditt eget och andras arbete på ett strukturerat och noggrant sätt. Du har ett långsiktigt strategiskt förhållningssätt och ett kommersiellt intresse.

Meriterande i denna urvalsprocess kommer vara om du har yrkeserfarenheter sedan tidigare inom inköp, kontrakt, förhandling eller projektledning, samt erfarenhet från SAP och Excel

Har du dessutom erfarenhet av våra produkter eller branscherfarenhet inom våra kategorier på Indirekt inköp är det mycket positivt.

Om verksamheten

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia.( Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet digitala aktiviteter.) Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension.

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Övrig information:

– Startdatum enligt överenskommelse
– Slutdatum 1 år efter startdatum
– Placeringsort: Örnsköldsvik

Lämna in din ansökan redan nu!

Ansök nu
Stad
Örnsköldsvik
Publicerad
25 januari
Sista ansökningsdag
5 februari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
67345