Orderhanterare

Planerare

Till Sanmina söker vi nu en planerare med erfarenhet från industri. Vill du jobba med några av de mest värdefulla och komplexa elektronik- och mekanik produkterna i världen? Då är det här en roll för dig, så läs vidare och skicka sedan in din ansökan så snart som möjligt!

Om tjänsten

Som planerare hos Sanmina jobbar du med att lägga ut ordrar till våra produktionsteam. Målet är att lägga ut ordrar så att produktionen hela tiden kan jobba effektivt och möta kundens önskemål om leveransdatum. Du samarbetar med flera olika roller i organsiationen såsom produktionsledare, inköp och kundansvariga.

• Planera och lägga ut tillverkningsordrar
• Hantera prognoser från kunderna
• Samarbetar med produktion, inköp och PM.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av tekniska produkter. Du bör ha lägst gymnasiekompetens samt några års arbetslivserfarenhet. Att behärska engelska i tal och skrift samt datorvana är ett krav. Som person är du öppen, initiativrik och strukturerad med god känsla för ordning och reda. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt.

Om verksamheten

Sanmina-SCI är en världsledande kontraktstillverkare som tillverkar och levererar kompletta lösningar till högteknologiska företag i världen. Sanmina-SCI har etablerat sig i ett 20-tal länder runt om i världen och har cirka 38 000 anställda, varav ca 260 i Örnsköldsvik. I Örnsköldsvik tillverkar man elektronik med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri.

Att jobba hos oss

Våra medarbetare betyder mycket för oss och för Sanminas fortsatta utveckling. Vi har en spännande tillverkning med komplexa produkter och erbjuder våra medarbetare ett flexibelt arbete med utmaningar och stimulerande arbetsuppgifter. Vill du bli en del av vår spännande organisation?

i denna rekrytering samarbetar Sanmina med Poolia. Tjänsten är på heltid med direkt anställning hos Sanmina

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Örnsköldsvik
Publicerad
22 maj
Sista ansökningsdag
25 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
68697