Produktionsplanerare

Planerare till Sanmina – Rekrytering

Vi har behov att förstärka organisationen med en Produktionsplanerare! Du kommer att arbeta med planer och prongoser för att planera Serieprocess tillverkningen. Vill du jobba på en spännande industri där man gör skillnad, och där du också får lära dig mycket och utvecklas? Sök då jobbet redan idag!

Om tjänsten

Vi söker nu dig som antingen är i början av din karriär eller som kanske vil byta bana! Jobbet som Planerare är med start omgående och tillsvidare. Låter detta som något för dig? Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

– Planera och lägga ut tillverkningsordrar
– Hantera prognoser från kunderna
– Samarbetar med produktion, inköp och Projektledare.

Arbetet är förlagt måndag till fredag, kontorstider.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av tekniska produkter. Du bör ha lägst gymnasiekompetens samt några års arbetslivserfarenhet. Att behärska engelska i tal och skrift samt datorvana är ett krav. Som person är du öppen, initiativrik och strukturerad med god känsla för ordning och reda. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt.

Om verksamheten

Om Sanmina
Sanmina tillverkar några av de mest värdefulla och komplexa elektronik- och mekanik produkterna i världen. Sanmina fokuserar på utveckling och tillverkning av komplexa komponenter, såväl som försörjning av kompletta systemlösningar till OEM kunder. Vår lokala och globala närvaro, vår teknologi och våra lösningar, borgar för att vi konkurrenskraftigt hjälper våra kunder att förverkliga deras visioner. Sanmina har ca. 37 000 anställda, varav ca. 250 i Örnsköldsvik. I Örnsköldsvik tillverkar vi elektronik med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri.

Att jobba hos oss
Våra medarbetare betyder mycket för oss och för Sanminas fortsatta utveckling. Vi har en spännande tillverkning med komplexa produkter och erbjuder våra medarbetare ett flexibelt arbete med utmaningar och stimulerande arbetsuppgifter. Vill du bli en del av vår spännande organisation och vill du veta med om vad vi kan erbjuda dig som anställd? Skicka då din ansökan med personligt brev och CV till personal@sanmina.com
“What we make, makes a difference”

Varmt välkommen med din ansökan. I danne rekrytering sammarbetar Sanmina med Poolia. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Sanmina. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Örnsköldsvik
Publicerad
23 januari
Sista ansökningsdag
21 februari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
67369