Ingenjör

Komponentingenjör till Sanmina, direkt rekrytering

Till Sanmina i Ö-vik söker en komponentingenjör. Tjänsten med direkt anställning på Sanmina och till att börja med ett vikariat för ett år, men goda möjligheter finns att det blir fortsatt anställning. Vill du arbeta med att genomgång utav underlag, introducera nya produkter, hitta materiallösningar och arbeta med artikelvård. Så sök tjänsten så snart som möjligt.

Om tjänsten

Som komponentingenjör arbetar du med att:
– På ett snabbt och effektivt sätt utföra genomgång av våra kunders underlag med förslag på alternativt material eller andra lösningar vid behov
– Utföra artikelvård i våra system Oracle och Agile
– Arbeta i projektgrupper med inriktning mot att introducera nya produkter i vår produktionsanläggning.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning. Vi söker en engagerad person som kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vi ser också gärna att du har ett helhetsperspektiv, är strukturerad och målmedveten. Du bör kunna hantera data på ett snabbt och effektivt sätt. Då våra kunder befinner sig runtom i Europa är det viktigt att kunna uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska.

Som person:
– Är du engagerad samt kan jobba individuellt och ta egna initiativ
– Har ett bredare persektiv och ser helheter
– Kan du planera ditt arbete och hålla fokus på målen
– Kan du hantera flera parallela aktiviteter
– Är du snabblärd och kan se mönster samt tycker om att lösa problem
– Är du social och kan arbeta i grupp samt bidra med en positiv stämning i gruppen
– Kan du hantera data på ett snabbt och effektivt sätt
– Kan du uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska

Har du maskiningenjörs-utbildning samt 2+ års erfarenhet från liknande uppgifter så är det mycket meriterande.

Om verksamheten

Sanmina tillverkar några av de mest värdefulla och komplexa elektronik- och mekanik produkterna i världen. Sanmina fokuserar på utveckling och tillverkning av komplexa komponenter, såväl som försörjning av kompletta systemlösningar till OEM kunder. Vår lokala och globala närvaro, vår teknologi och våra lösningar, borgar för att vi konkurrenskraftigt hjälper våra kunder att förverkliga deras visioner. Sanmina har ca. 43 000 anställda, varav ca. 300 i Örnsköldsvik. I Örnsköldsvik tillverkar vi elektronik med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri.

Att jobba hos oss
Våra medarbetare betyder mycket för oss och för Sanminas fortsatta utveckling. Vi har en spännande tillverkning med komplexa produkter och erbjuder våra medarbetare ett flexibelt arbete med utmaningar och stimulerande arbetsuppgifter. Vill du bli en del av vår spännande organisation och vill du veta med om vad vi kan erbjuda dig som anställd?

I denna rekrytering samarbetar Sanmina med Poolia. Tjänsten är en rekrytering med direkt anställning på Sanmina.

Poolia har ett fokus, att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna Rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Örnsköldsvik
Publicerad
14 januari
Sista ansökningsdag
9 februari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
55862

Jonathan Persson

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.