Inköpare

Junior inköpare

Har du utbildnin eller erfarenhet av inköp och är redo för nästa utmaning i karriären? Då kan vi ha tjänsten för dig! Vi söker nu en junior inköpare till en utav våra kunder i Örnsköldsvik. Uppdraget är på heltid med start så snart som möjligt och till slutet av augusti till att börja med, men möjlighet att det även blir en långsiktig rekrytering. Så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som junior inköpare kommer du att få arbeta i en utmanande och omväxlande roll med stort eget ansvar. Rollen som inköpare innebär bland annat att ansvara över det operativa inköpsprocesserna samt hantera kund och leverantörskontakter.

Vem är du?

Vi söker dig som gärna har en akademisk utbildning med inriktning inköp och/eller ekonomi eller att du har tidigare erfarenhet utav att arbeta med inköp, kund- och leverantörskontakter.

Du har tidigare erfarenhet utav att arbeta i något affärssystem som arbetsverktyg och är van användare av Excel.

Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Rollen kräver att du har möjlighet till resor inom Europa för att besöka produktionsanläggningar.

Som person är du van att arbeta självständigt och har en förmåga att fokusera på detaljerna utan att tappa helheten och motiveras av att få utveckla och förbättra befintliga rutiner. Vi tror vidare att du är en person som trivs att arbeta med siffror och analys samtidigt som du är en trygg kommunikatör som förstår vikten i att leverera fantastisk service både externt och internt. För att lyckas i rollen är du en doer som vågar ta intiativ och har ett stort driv och engagemang för såväl stora som små ansvarsområden. Du förstår du vikten av hålla deadlines, kan planera din tid samtidigt som du är en lagspelare som inte tvekar för att hoppa in och hjälpa en kollega.

Om verksamheten

Inom sälj och marknad finns många kreativa möjligheter. Med en bredd från marknadschef och säljare till inköpare, informatörer och webbredaktörer har vi tjänster och uppdrag som kan intressera dig. Som konsult får du möjligheten att testa olika yrken och få en bred erfarenhet längs vägen fram till ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Örnsköldsvik
Publicerad
15 maj
Sista ansökningsdag
2 juni
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
53638

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.