HR Business Partner

HR business partner

Vi söker en erfaren HRBP för ett konsultuppdrag med ca 16h/veckan onsite i Örnsköldsvik. Start så snart som mjöligt.

Om tjänsten

Du kommer att ingå i ett nordiskt HR-team bestående av ett 20-tal engagerade, engagerade och samarbetsvilliga kollegor med hög standard som tror på laganda och omtanke om varandra.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du har en passion för människors utveckling, affärer och kultur och du besitter förmågan att se möjligheter där andra ser hinder. Du förstår organisatorisk dynamik och att affärsframgång härrör från verkliga teaminsatser, kontinuerligt lärande och genuint förtroende. Med din drivkraft för resultat och ständiga förbättringar föredrar du att arbeta i nära samarbete med de ledare du stödjer. Du gillar att bygga ditt nätverk internt och arbeta med olika intressenter över hela företaget, i Sverige och internationellt.

För att skapa mervärde i denna position behöver du kunna se helheten och omsätta den till konkreta aktiviteter och handlingar. Du är välorganiserad, kan hantera din arbetsbörda och har utmärkt kommunikationsförmåga. Du tror på dig själv och har en kan-göra-attityd. Du är en sann lagspelare och bidrar till en bra laganda och du har förmågan att bygga starka relationer med jämnåriga. Du kan arbeta genom chefer och ledare för att engagera och motivera organisationen. Du förstår hur hälsa och säkerhet och hållbarhet inte bara tillför värde till organisationen utan är kärnan i allt vi gör.

Vem är du?

Utbildning och erfarenhet:
1. Kandidatexamen inom relevant område.
2. Lång erfarenhet av HR-generalist, inklusive arbete med arbetsrelationer och kollektivavtal.
3. HR-erfarenhet från en tillverknings-/blue collar-miljö.

Kunskaper, färdigheter och förmågor:
1. Erfarenhet av att arbeta som affärspartner för en dynamisk, växande organisation.
2. Utmärkt i att bygga pålitligt partnerskap med kamrater, ledarskap och fackföreningar.
3. Förmåga att arbeta i en matrismiljö, bygga effektiva relationer med ledning och funktioner i en internationell miljö.
4. Lagspelare som hela tiden har teamets prestation i åtanke och kan se hur olika delar av HR ska samverka för att förbättra kvaliteten och kundupplevelsen och höja den totala prestationen av HR.
5. Förmåga att tala och skriva både svenska och engelska flytande.

Om verksamheten

Våra kunder inom hr är attraktiva arbetsgivare som letar efter högskoleutbildade personalvetare. Med en bredd över hela hr-området – allt från personalchefer och hr-specialister till rekryteringskonsulter och personaladministratörer – kan vi hitta en tjänst där du kan påverka din arbetssituation och nå ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Örnsköldsvik
Publicerad
17 maj
Sista ansökningsdag
16 juni
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
68678