Helpdesk

Vill du utveckla ditt IT-intresse? Vi söker helpdeskmedarbetare till Evry!

Är du i början av din karriär och tror att kombinationen IT och service kan passa dig perfekt? Vi söker nu nya helpdeskmedarbetare till framgångsrika Evry i Örebro! Uppdraget förväntas starta i höst, för att pågå under tre till sex månader med chans till anställning direkt på företaget. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

På Evry kommer du att arbeta med ett härligt gäng helpdeskmedarbetare som dagligen hjälper kunder med deras IT-relaterade problem. Företagskunderna ringer när de får problem med sin IT-utrustning, kan vara allt från att skärmen är blå till att de behöver ett nytt lösenord. (Och tusen andra problem som kan uppstå med datorer, skrivare etc). Det är din uppgift att med en hög servicegrad hjälpa kunden på ett professionellt sätt. Ingen dag är den andra lik och du kommer stöta på utmaningar varje dag! Det viktigaste är att du alltid ger kunderna högklassig service.

Vem är du?

Vi letar efter dig med en genomförd gymnasieutbildning, gärna inriktning IT men som minst, med ett IT-intresse. Du får gärna ha erfarenhet av kundkontakt och vara van vid att arbeta med telefonen som ditt främsta arbetsverktyg. Kanske känner du till vad Active Directory är, har kunskaper inom Windows 7-10 och MS Office 365? Om du dessutom besitter erfarenhet av Citrix och Exchange är det meriterande.

För att lyckas i rollen måste du gilla att arbeta med datorer, prata om och vilja lära dig mer om datorer. Om du har arbetat i en kundtjänst tidigare är detta också en relevant erfarenhet. Att du är flytande i svenska och engelska är ett krav. Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten, men även din tekniska kompetens då tjänsten ställer höga krav på att du snabbt kan förstå komplexa system.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Ansök nu
Stad
Örebro
Publicerad
12 juli
Sista ansökningsdag
12 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
53878

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.